0

Afzetpalen met trekband

Displaywinkel.nl biedt diverse soorten elegante, lichtgewicht afzetpalen met trekband aan. Deze band is geïntegreerd in de paal en rolt zichzelf automatisch op. Behalve dat dit uittrekbare lint een ontzettend strakke uitstraling heeft, is het ook zeer eenvoudig neer te zetten en weer op te ruimen. Elke afzetpaal heeft een treklint met diverse bevestigingspunten. De afzetpalen zijn op die manier te bevestigen in een reeks aan elkaar, of in een rechte hoek. Ontzettend handig voor het regelen van de flow van wachtrijen en ideaal voor gebruik in de detailhandel, de vrijetijdssector of transportsector. Een perfecte vrijstaande post voor wachtrijbegeleiding en het beheer en de doorstroming hiervan!

Soorten afzetpalen

De afzetpalen zijn bij displaywinkel.nl te verkrijgen in zwart of chrome en zijn leverbaar per 2 stuks. We hebben diverse afmetingen in ons assortiment. Zo hebben we de afzetpaal flexi "economy" met een trekband van 2,5 m, maar bieden we ook de afzetpaal flexi aan met een trekband van 2,7 m. Ook de trekbanden zijn er in diverse kleuren. Denk hierbij aan een zwarte of rode trekband. Tevens hebben we afzetpalen met een voet van 300 mm rond en 935 mm hoog, of van 360 mm rond en 1050 mm hoog. Voor ieder wat wils bij displaywinkel.nl!

Bekijk ons gehele assortiment

Afzetpalen van Displaywinkel.nl zijn zeer aantrekkelijk én van hoge kwaliteit. Bovendien hebben wij volop keuze in uitvoeringen en materiaalopties. Bent u op zoek naar andere corona preventie materialen die nodig zijn om goed binnen de huidige samenleving te kunnen functioneren? Kijk dan eens bij onze andere corona preventiematerialen.

Afzetpaal kopen doet u bij Displaywinkel!

Wilt u een of meerdere afzetpalen kopen? Dat kan heel gemakkelijk bij displaywinkel.nl. Plaats uw bestelling op onze website en het wordt zo snel mogelijk bij u thuis of op het door u gekozen adres afgeleverd. Komt u er niet uit bij het maken van uw bestelling, of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.