Menukaarthouder

Bent u eigenaar van een bistro, café of restaurant, maar moet u de menukaart iedere keer naar uw gasten brengen? Dan is een menukaarthouder zeker het overwegen waard. Een menukaartstandaard zorgt ervoor dat u niet meer naar de tafel hoeft te lopen om de kaart te brengen en de gast in zijn of haar eigen tempo naar het menu kan kijken. Dit zorgt voor een snellere service en een grotere capaciteit.

Menukaartstandaard

Een menukaartstandaard is niet alleen voor uzelf handig maar ook voor uw gasten. Het zorgt er namelijk voor dat uw gasten direct op de kaart kunnen kijken en alvast opzoek kunnen naar een hapje en/of drankje. Er zijn veel verschillende type menukaarthouders beschikbaar in onze webshop. Zo heb je een kunststof menuclip en een menuclip gemaakt van RVS. Vande kunststof menuclips hebben wij de volgende formaten:

Menuclip A4
Menuclip A5
Menuclip A6
Menuclip 50 x 100mm wit

Wilt u een wat robuustere uitstraling creëren en de menukaarthouder ook functioneel buiten gebruiken? Dan raden wij de kaarthouders gemaakt van RVS materiaal aan. RVS is duurzaam roestvrij staal zodat het uitermate geschikt is voor buiten gebruik.

RVS Menuclip 50 x 100mm
RVS Menuclip 100 x 100mm
RVS Menuclip 150 x 100mm
RVS Menuclip 210 x 100mm

Ook voor de erg uitgebreide menu’s met een grotere keuken hebben we een kaarthouder in A3 formaat. Deze menukaarthouder hebben we als T-standaard en als L-standaard zodat elk menu gevuld met gerechten en dranken in de menukaartstandaard getoond kan worden.

Voor elk restaurant of café heeft Displaywinkel.nl de juiste oplossing. We denken graag met u mee en voorzien u van de menukaarthouder die perfect bij uw accommodatie past. Bekijk onze catalogus daarom direct en doe leuke ideeën op, die gegarandeerd resulteren in de perfecte kaarthouder en positieve reacties van uw gasten.

Bestel uw menukaartstandaard online

Bij Displaywinkel.nl kunt u bestellen vanaf vijf stuks, waardoor u gerust kunt experimenteren met uw kaarthouder en de opmaak van een menukaart. U hoeft dus niet meteen een grote bestelling te plaatsen voor het hele restaurant. Met de lage prijzen die we hanteren, krijgt u alle mogelijkheid om eens iets uit te proberen. Zo weten we zeker dat u tevreden bent en binnenkort ook de andere tafels van uw accommodatie zult vullen met onze menukaarthouders. Twijfel dus niet langer en zoek de perfecte menukaarthouder voor uw restaurant uit. Bij Displaywinkel.nl bent u hiervoor gegarandeerd aan het juiste adres.

Klem uw menukaarten vast in deze handige, transparante  menuklem.

Menukaarthouder met houten voet, kijk op onze site voor diverse andere mogelijkheden.

Tafelstandaard in zowel de uitvoering als T-standaard als L-standaard

Ga naar Menukaarthouder