Menukaarthouder

Bent u eigenaar van een bistro, café of restaurant, maar moet u de menukaart iedere keer naar uw gasten brengen? Dan is een menukaarthouder zeker het overwegen waard. Een menukaartstandaard zorgt ervoor dat u niet meer naar de tafel hoeft te lopen om de kaart te brengen en de gast in zijn of haar eigen tempo naar het menu kan kijken. Dit zorgt voor een snellere service en een grotere capaciteit.

Menukaarthouder: het overwegen waard

Een kaarthouder voor het menu is dus voor zowel u als de gasten erg handig. Op Displaywinkel.nl vindt u elk soort menukaarthouder dat u maar bedenken kunt. Ook voor de erg uitgebreide menu’s met een grotere keuken hebben we een kaarthouder in A3 formaat, zodat elk menu gevuld met gerechten en dranken in de menukaartstandaard getoond kan worden.

Voor elk restaurant of café heeft Displaywinkel.nl de juiste oplossing. We denken graag met u mee en voorzien u van de menukaarthouder die perfect bij uw accommodatie past. Bekijk onze catalogus daarom direct en doe leuke ideeën op, die gegarandeerd resulteren in de perfecte kaarthouder en positieve reacties van uw gasten.

Bestel uw menukaartstandaard online

Bij Displaywinkel.nl kunt u bestellen vanaf vijf stuks, waardoor u gerust kunt experimenteren met uw kaarthouder en de opmaak van een menukaart. U hoeft dus niet meteen een grote bestelling te plaatsen voor het hele restaurant. Met de lage prijzen die we hanteren, krijgt u alle mogelijkheid om eens iets uit te proberen. Zo weten we zeker dat u tevreden bent en binnenkort ook de andere tafels van uw accommodatie zult vullen met onze menukaarthouders. Twijfel dus niet langer en zoek de perfecte menukaarthouder voor uw restaurant uit. Bij Displaywinkel.nl bent u hiervoor gegarandeerd aan het juiste adres.

Klem uw menukaarten vast in deze handige, transparante  menuklem.

Menukaarthouder met houten voet, kijk op onze site voor diverse andere mogelijkheden.

Tafelstandaard in zowel de uitvoering als T-standaard als L-standaard

Ga naar Menukaarthouder