Voorzetfolie-kliklijsten

Voorzetfolie-Kliklijsten

Het vervangen van de voorzetfolie-kliklijsten is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de poster er netjes en verzorgd uit blijft zien. Na verloop van tijd gebeurt het vaak dat folies tekenen van ouderdom laten zien, scheuren, krassen en een doffe gloed verlagen de kwaliteit van de kliklijst. Met een nieuw voorzerfolie zijn deze problemen verleden tijd. Met een nieuwe frisse blik kan de kliklijst nog jaren mee.

Formaten voorzetfolie.

Displaywinkel biedt haar klanten een ruim aanbod aan verschillende formaten voorzetfolies. Alle platen worden groter geleverd dan het frame en moeten ter plekke nog op maat worden gesneden Het folie is gemaakt van een speciaal soort pvc dat zich makkelijk laat bevestigen op de aluminium buitenrand. Hieronder vindt u de formaten die beschikbaar zijn:

 

Custom made.

Displaywinkel heeft een scala aan artikel geschikt voor de professionele markt. Al meer dan 90 jaar ontwikkelen en fabriceren we toepassingen voor de presentatie markt. Zo hebben beschikken wij over een ruim assortiment dat aan bijna alle klantverwachtingen kan voldoen. Niet precies gevonden wat u zocht neem contact met ons op en bekijk de mogelijk heden van custom made.

De Toekomst

Wij hechten veel waarden aan het milieu en zien het als onze taak om onze ecologische voetstap te verkleinen. Wij hebben milieuvriendelijke displays ontwikkeld die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dit is een van de stappen die wij zetten om te vergroenen.