0

Folderbakken

23 producten gevonden
Wandfolderhouder A4 Wandfolderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product
Folderhouder A5 Folderhouder A5

Leverbaar per 6 stuks

2 .29 p.st.
Bekijk product
Folderhouder A5 'Budget' Folderhouder A5 'Budget'

Leverbaar per 12 stuks

Sale!
2 .05 p.st. 2.55
Bekijk product
Folderhouder 1/3A4 klein Folderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .69 p.st. 2.35
Bekijk product
Folderhouder 1/3A4 'Budget' Folderhouder 1/3A4 'Budget'

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
1 .49 p.st. 2.25
Bekijk product
Wandfolderhouder 1/3A4 klein Wandfolderhouder 1/3A4 klein

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .75 p.st. 2.35
Bekijk product
Folderhouder A5 liggend Folderhouder A5 liggend

Leverbaar per 6 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
folderhouder A6 folderhouder A6

Leverbaar per 6 stuks

2 .05 p.st.
Bekijk product

De folderbak: voor een stijlvolle presentatie van uw folders

Wilt u uw folders, brochures of boekjes graag op een stijlvolle manier aan uw bezoekers of klanten presenteren? Dan bent u bij Displaywinkel aan het juiste adres. Wij zijn de grootste én voordeligste webwinkel voor displays en bieden altijd een passende oplossing. In ons brede assortiment vindt u tal van mogelijkheden voor het presenteren van uw folders of brochures. U vindt verschillende formaten folderbakken in ons assortiment, van A3 tot A6 formaat.

Transparante folderbak voor aan de wand

Bespaar ruimte met onze folderbakken die aan de wand te monteren zijn. U kunt kiezen voor verschillende soorten en maten wand folderhouders. Zo hebben wij zowel enkelvoudige als meervoudige wand folderbakken. Daarnaast kunt u kiezen uit de verschillende hierboven genoemde formaten. Onze folderbakken zorgen ervoor dat uw folders of brochures zo goed mogelijk naar voren komen. Plaats informatie over uw bedrijf, product en/of dienst, of over partners in de folderbakken. Door deze in een folderbak te plaatsen, vallen ze meer op voor bezoekers en/of klanten.

Transparante folderbak voor op de balie

Plaats een folderbak op uw balie of toonbank en maak hiermee een einde aan rondslingerende folders, brochures of flyers. Maak gebruik van een folderbak op uw balie of toonbank; dé plek waar klanten of bezoekers passeren. Op die manier worden uw folders of brochures op opvallende en nette manier getoond aan de personen waarvoor het bedoeld is. De folderbakken van Displaywinkel zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontzettend stijlvol.

Verschillende soorten folderbakken

Kunt u toch niet direct vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze kaarthouders of kliklijsten. De kliklijsten van Displaywinkel zijn dé oplossing om uw affiches, posters of menukaarten netjes te houden en strak tegen de wand te plaatsen. Door onze snelle bezorging heeft u uw bestelde producten ook vaak al de volgende dag in huis! Heeft u vragen over het assortiment, de beschikbaarheid, onze service of iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.