0

Zoals de naam al doet vermoeden is deze folderhouder enkel gemaakt van metaaldraad. De draadfolderhouder is uitermate geschikt voor meerdere verschillende ruimtes, variërend van tandarts tot middelbare school. De draadfolderhouder kan aan elke muur eenvoudig bevestigd worden met schroeven en pluggen. Het zorgt ervoor dat uw kranten, tijdschriften en/of brochures niet op een tafel of balie hoeven te liggen.

draadfolderhouder nodig?

Draadfolderhouder online bestellen? Bekijk het veelzijdige aanbod op Displaywinkel.nl! Zoals de naam al doet vermoeden is deze folderhouder enkel gemaakt van draad. Dit fraaie design maakt het mogelijk om meerdere verschillende soorten drukwerken uit te stallen en te presenteren. De draadfolderhouder zorgt voor een opgeruimde en overzichtelijke uitstraling. De draadfolderhouder is uitermate geschikt voor meerdere verschillende ruimtes, variërend van tandarts tot middelbare school. De draadfolderhouder kan aan elke muur eenvoudig bevestigd worden met schroeven en pluggen. Het zorgt ervoor dat uw kranten, tijdschriften en/of brochures niet op een tafel of balie hoeven te liggen. Dit kan soms slordig en rommelig overkomen en met de draadfolderhouder of brochure houder is dit verleden tijd.

uitvoeringen van de draadfolderhouder

Bij Displaywinkel profiteert u van een groot aanbod aan diverse draadfolderhouders. De draadfolderhouder varieert van 1 vak tot wel 36 vakken. Sommige daarvan staan op een voet, zodat u hem op de grond kunt zetten of op een balie of toonbank. Andere draadfolderhouder kunt u bevestigen met schroeven of pluggen aan de muur. Daarnaast hebben we ook draadfolderhouder in ons assortiment met een verrijdbaar onderstel, zodat u hem gemakkelijk van de ene naar de andere plek kan rijden. Sommige uitvoeringen van de draadfolderhouder kunnen zelfs draaien, waardoor u zowel de voorkant, achterkant als zijkanten goed kan bekijken. Zo is er voor iedereen wel een draadfolderhouder die het beste past bij uw onderneming, bedrijf of praktijk.

Andere vormen van promotie naast de draadfolderhouder

Bij Displaywinkel hebben we voor iedereen een passende draadfolderhouder. Mocht u toch op zoek zijn naar andere manieren om reclame te maken voor uw bedrijf, raden we u aan om ook eens ene kijkje te nemen bij onze stoepbordenkliklijstenkaarthouders en folderstandaard A4 die geplaatst kunnen worden op bijvoorbeeld een grote tafel, balie of bureau. Bij Displaywinkel bieden we het grootste assortiment en daarnaast A-kwaliteit displays voor een betaalbare prijs. Heeft u deskundig advies nodig? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice!