0

Kantoor

Kantoorartikelen

Bij Displaywinkel vindt u een ruim assortiment aan whiteboards, prikborden en flipovers. Nieuw in ons assortiment zijn de voetensteunen, papiervernietigers, laptop standaards, ventilatoren en kassarollen. Gebruik whiteboards en flipovers om een presentatie of uitleg extra kracht te geven. Prikborden zijn daarnaast uitermate geschikt om verschillende vellen papier en/of memo's op te hangen.

Whitboard of prikbord nodig?

Voor een whiteboard of prikbord kunt u bij Displaywinkel.nl uitstekend terecht. De whiteboards zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en hebben een stijlvol frame van aluminium. De boards zijn gemakkelijk droog uitwisbaar en beschikken over een mooie vormgeving en niet onbelangrijk voor een scherpe prijs. 

Prikborden zijn ideaal om notities en memo's snel even te kunnen ophangen. De prikborden worden omringd door een strakke aluminium lijst. Het kurk prikoppervlak is van hoge kwaliteit en kan jaren meegaan. Daarnaast kunt u er voor kiezen om het prikbord horizontaal of verticaal op te hangen. De borden zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd. Toch nog een vraag? Neem dan even contact op.

Whitboard in ieder formaat

Op zoek naar een whiteboard voor in een kantoorruimte? Bij Displaywinkel hebben we whiteboards in verschillende formaten, ideaal om aan de muur te bevestigen. De boards hebben een magneethoudend bordoppervlak. Daarnaast kunt u ook een bijpassend whiteboard marker bestellen. De markers zijn eenvoudig en droog uitwisbaar. Alle whiteboards worden geleverd inclusief afleggoot en bevestigingsmaterialen. Handig wanneer u na het bestellen direct aan de slag wilt. Displaywinkel biedt de volgende formaten:

  • Whiteboard 30 x 45 cm
  • Whiteboard 45 x 60 cm
  • Whiteboard 90 x 60 cm
  • Whiteboard 120 x 90 cm

Naast de verschillende borden bieden wij ook handige accessoires aan om meteen aan de slag te kunnen. Zo hebben we speciale whiteboard wissers, magneetjes en whiteboard markers waardoor uw whiteboard altijd bruikbaar is. Maar wij hebben nog veel meer! Zo vindt u bij ons ook een boeken standaard.

Bij Displaywinkel.nl kunt u er vanuit gaan dat whiteboards snel worden geleverd en van hoge kwaliteit zijn. Heeft u meerdere whiteboads nodig? Geen probleem bij ons kunt u in grote oplage bestellen, bovendien ontvangt u bij afname van meerdere producten flinke kortingen. Bekijk snel het grote aanbod. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u namelijk graag verder!