0

Papierversnipperaar kopen voor thuis of op kantoor?

Bent u op zoek naar een papierversnipperaar? Displaywinkel heeft een groot online assortiment met papierversnipperaars om op een veilige manier vertrouwelijke gegevens en gevoelige informatie te vernietigen. Met al 19 jaar online ervaring is Displaywinkel dé webwinkel om uw nieuwe papierversnipperaar te kopen. Klanten beoordelen onze producten en service niet voor niets met een 9.0!

Papierversnipperaar, papiervernietiger of shredder?

Met een papierversnipperaar, een shredder of een papiervernietiger wordt allemaal hetzelfde bedoelt. Een apparaat om papier mee te vernietigen. Papierversnipperaars hebben veel verschillende kenmerken, bijvoorbeeld de DIN veiligheidsklasse en de inhoud van de opvangbak. Ook het aantal minuten dat een shredder onafgebroken kan werken voordat deze moet afkoelen is verschillend per model. Denk daarnaast ook aan doorvoercapaciteit, het aantal vellen dat de papiervernietiger tegelijkertijd kan shredden, en de keuze tussen een handmatige of automatische papierversnipperaar bij het kiezen van de juiste papierversnipperaar voor uw klus.

Veiligheid en keurmerk van een papiervernietiger

De mate van vertrouwelijkheid van uw documenten bepaalt naar welke DIN-veiligheidsklasse uw op zoek bent in een papiershredder. Hoe hoger de DIN-veiligheidsklasse, hoe kleiner de snippers worden en hoe beter uw gegevens worden vernietigd. DIN P-1 en P-2 maken stroken van papier door de strip-cut messen. Deze papierversnipperaars worden aanbevolen voor standaard documenten. Heeft u vertrouwelijke informatie die u wilt versnipperen, kies dan voor DIN P-3 en P-4 shredders. Deze maken snippers van papier door de cross-cut messen. Zeer vertrouwelijke documenten zijn het veiligste als er een papierversnipperaar gebruikt met DIN P-5. Deze papiervernietigers produceren micro snippers door de micro-cut messen. Zo blijven er alleen nog maar hele fijne snippers over van uw documenten en is het onmogelijk om deze te herstellen.

Versnipperen van pasjes en cd’s

Er zijn papierversnipperaar die naast papier ook cd’s, dvd’s en creditcards versnipperen, zodat u ook deze gegevens op een veilige manier kan vernietigen. Documenten met nietjes of paperclips kunnen ook op een veilige manier vernietigd worden in deze shredders, waardoor het vernietigen van veel documenten een makkelijke klus wordt.

Onderhoud van een papierversnipperaar

Is uw papierversnipperaar vastgelopen? Geen nood! De meeste shredders hebben een handige reverse modus. Vastgelopen papier wordt hiermee gemakkelijk teruggedraaid en kan vervolgens alsnog vernietigd worden. Na intensief gebruik van uw shredder is het noodzakelijk de messen te smeren met olie voor papiervernietiger. Bij langdurig gebruik raakt het smeermiddel langzaam op en kunnen de messen sneller vast gaan lopen. Preventief smeren met olie voor papiervernietiger kan dit voorkomen.

Papierversnipperaar kopen bij Displaywinkel.nl

Wilt u graag een papierversnipperaar kopen? In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende formaten, soorten en prijzen. In het papierversnipperaar overzicht kunt u het juiste artikel kiezen en direct bestellen. Betaal veilig via bijvoorbeeld iDeal, of bankoverschrijving. Doorgaans worden bestellingen al binnen 1 á 2 werkdagen bij u geleverd en is deze zelfs volledig gratis wanneer u voor minimaal €150,- besteld. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de kaarthouders, neem dan vrijblijvend contact met ons op!