0

Verstelbaar

Schuifstandaard 50 mm Schuifstandaard 50 mm

Leverbaar per 10 stuks

1 .75 p.st.
Bekijk product
Schuifstandaard 80 mm Schuifstandaard 80 mm

Leverbaar per 10 stuks

2 .45 p.st.
Bekijk product
Schuifstandaard 105 mm Schuifstandaard 105 mm

Leverbaar per 10 stuks

3 .75 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 10 cm Verstelbare standaard 10 cm

Leverbaar per 10 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product
Verstelbare standaard 16 cm Verstelbare standaard 16 cm

Leverbaar per 10 stuks

5 .25 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 110 mm hoog Bordenstandaard 110 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

3 .95 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 180 mm hoog Bordenstandaard 180 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

6 .50 p.st.
Bekijk product
Bordenstandaard 275 mm hoog Bordenstandaard 275 mm hoog

Leverbaar per 10 stuks

6 .76 p.st.
Bekijk product
Prijskaarthouder Klem 101mm Prijskaarthouder Klem 101mm

Leverbaar per 5 stuks

Sale!
2 .95 p.st. 3.50
Bekijk product

Verstelbare standaard van Displaywinkel

Wilt u op een stijlvolle manier kleine voorwerpen zoals foto's, bruiloftskaarten, borden, boeken en meer presenteren? Zoek niet verder! Onze verstelbare standaards zijn de ideale keuze voor het tentoonstellen van diverse items. Met hun elegante ontwerp bieden ze een veelzijdige en gemakkelijke oplossing voor al uw presentatiebehoeften.

Veelzijdigheid in presentatie

Ongeacht de gelegenheid, of het nu een bruiloft, een speciaal evenement, een beurs of uw werkplek is, zijn deze standaards perfect om uw items op een aantrekkelijke manier tentoon te stellen. Met hun veelzijdigheid kunt u deze staanders gebruiken om diverse voorwerpen op een indrukwekkende manier te presenteren. Laat uw gasten versteld staan door prachtige borden te presenteren op deze staanders, of deel dierbare herinneringen door middel van foto's die op een sierlijke manier worden tentoongesteld. Voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, bieden deze staanders een ideale manier om felicitatiekaarten op een opvallende manier neer te zetten. Ook zijn ze uitermate geschikt voor het presenteren van belangrijke boeken, zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Verstelbare standaard bestellen

Al twee decennia lang is Displaywinkel dé toonaangevende online winkel voor presentatiematerialen in Nederland en België. Met deze ervaring hebben we een indrukwekkende klantbeoordeling van een 9 verkregen, en onze inzet om klanttevredenheid hoog te houden is onverminderd. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar. Of het nu gaat om productinformatie, het plaatsen van een bestelling of vragen over de bezorging, we helpen u graag. Bij Displaywinkel begrijpen we hoe belangrijk het is om een soepele en prettige winkelervaring te bieden, en we doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Wij bieden een uitgebreide collectie van hoogwaardige presentatiematerialen en bieden een ruime keuze aan producten die aan uw behoeften voldoen. Of u nu een professionele presentatie moet geven, een speciaal evenement plant of gewoon uw werkplek wilt organiseren, bij Displaywinkel vindt u de perfecte oplossing.