0

Stoepbord A0

3 producten gevonden
swing a0 swing a0

Leverbaar per stuk

199 .00 p.st.
Bekijk product
swing a0 zwart swing a0 zwart

Leverbaar per stuk

199 .00 p.st.
Bekijk product
a0-stoepbord a0-stoepbord

Leverbaar per stuk

129 .00 p.st.
Bekijk product

Stoepbord A0

Met een stoepbord van A0 formaat trekt u de aandacht! Door de grootte van het drukwerk valt uw reclame extra op. De A0 stoepborden zijn de grootste van hun soort, maar zijn toch stevig en gebruiksvriendelijk.

Formaat stoepbord A0

Wanneer u een A0 stoepbord wilt bestellen dient u er rekening mee te houden dat de afmetingen betrekking hebben op het formaat van het drukwerk. De A0 stoepborden op onze website hebben het volgende formaat: 841 x 1189 mm.

Deze afmetingen zijn dus exclusief de lijst, het frame en de voet(en) van het stoepbord.

Tip: Om er zeker te zijn dat u naar het juiste formaat stoepbord op zoek gaat kunt u gebruik maken van onze handige tabel met papierformaten.

Stoepbord A0 soorten

Displaywinkel.nl biedt stoepborden aan met een verzwaarde voet, maar ook met een sandwichsysteem. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten:

Sandwich (A-)stoepbord A0

Het sandwich, oftewel A-, stoepbord A0 is een aluminium inklapbaar stoepbord en het goedkoopste A0 stoepbord model in Europa. Dit stoepbord heeft een aluminium kliklijst met een 32 mm profiel. Het A0 drukwerk kan aan beide zijden worden geplaatst.

Swing stoepbord A0

Het swing stoepbord A0 heeft een voet met wieltjes. De voet kan worden gevuld met water of zand. Zelfs als de voet gevuld is kan deze makkelijk worden verplaatst door het gebruik van de wieltjes.

Het frame heeft RVS veren aan de onderzijde die bijdragen aan de stevigheid van dit stoepbord. Hierdoor is het stoepbord windbestendig.  

Net als het sandwich stoepbord heeft het swing stoepbord een aluminium kliklijst. Dankzij de beschermstrip aan de binnenkant van het frame is het swing stoepbord 100% waterdicht.

Voordelen stoepbord A0

  • Reclame valt extra op
  • Eenvoudig te monteren, incl. instructie
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Eenvoudig klikprofiel
  • Makkelijk verrijdbaar/te verplaatsen
  • Aan twee zijden te gebruiken

Stoepbord A0 bestellen of hulp nodig?

Als u een keuze heeft gemaakt wat betreft het formaat van het stoepbord en waar deze geplaatst moet worden, dan komt u aan bij het A0 stoepbord kopen. Bij Displaywinkel.nl kunt u eenvoudig online uw A0 stoepbord bestellen en op het door u aangegeven adres af laten leveren.

Twijfelt u nog en heeft u nog een vraag? Of heeft u hulp nodig bij het stoepbord A0 bestellen? Dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Wij helpen u graag verder!