0

Kliklijsten

Kliklijst

De kliklijsten van Displaywinkel zijn dé oplossing om uw affiches, posters of menukaarten netjes te houden en strak tegen de wand te plaatsen. Naast het plaatsen tegen de wand zijn onze kliklijsten ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld met haakjes aan het plafond te hangen. Al onze wissellijsten (zoals kliklijsten ook vaak genoemd worden) zijn voorzien van ontspiegeld folie. Hierdoor is uw poster altijd goed zichtbaar!

!TIP: Maak gebruik van onze handige tabel met papierformaten om de juiste lijst voor uw poster te kiezen. U kunt hier ook de wat minder gangbare poster frames, zoals een a1 lijst, terugvinden

Kliklijsten: het assortiment van Displaywinkel

Of het nu bewust of onbewust is, iedereen komt dagelijks in aanraking met een kliklijst. Ze hangen bij supermarkten, kantoren, restaurants en misschien zelfs in uw eigen huis. Omdat ze voor zoveel verschillende doeleinden gebruikt worden, vindt u in ons assortiment ook veel soorten wissellijsten.

Standaard, dubbelzijdig of beveiligde wissellijsten?

Onze standaard kliklijsten zijn gemaakt van stevig en licht aluminium, waardoor ze niet alleen een erg mooi zijn, maar ook nog van goede kwaliteit. Toch op zoek naar een specialere kliklijst? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze houten kliklijsten!

Niet elke kliklijst wordt aan de wand of aan het plafond opgehangen. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij gebruik wordt gemaakt van allebei de zijdes van de kliklijst. Speciaal daarvoor hebben wij een uitgebreid assortiment dubbelzijdige kliklijsten in veel verschillende formaten. Bang dat de inhoud van uw wissellijst meegenomen wordt? Ga dan voor één van onze beveiligde kliklijsten of afsluitbare kliklijsten!

Een kliklijst voor alle papierformaten!

Bij Displaywinkel vindt u allereerst een ruim assortiment wissellijsten die geschikt zijn voor de standaard papierformaten. Van A4 tot A0 en zelfs de kleinere formaten, zoals A5. Hieronder vindt u een compleet overzicht van de kliklijsten die wij kunnen leveren. Let op: deze maten zijn de maten van de posters die er in passen, en zijn dus exclusief de afmetingen van de lijstprofielen.

 • Kliklijst A0             840 x 1188 mm
 • Kliklijst A1             594  x  840 mm
 • Kliklijst A2            420  x  594 mm
 • Kliklijst A3            297  x  420 mm
 • Kliklijst A4             210  x  297 mm
 • Kliklijst A5            148  x  210 mm
 • Kliklijst                   50 x 70 mm
 • Kliklijst                   70 x 100 mm

 

Bekijk allereerst goed welke afmetingen uw poster of affiche heeft alvorens u kliklijsten gaat bestellen. Als uw poster door een ontwerpbureau wordt ontworpen, is het verstandig om het formaat na te vragen bij de vormgever. Wellicht kan de vormgever u dan helpen met het selecteren van de juiste kliklijst, of zelfs de bijpassende kliklijst – A3, kleiner of groter – voor u bestellen. Dat bespaart u een hoop moeite.

Waterdichte kliklijsten

Naast de hierboven genoemde wissellijsten, bevat het assortiment van Displaywinkel ook een scala aan waterdichte kliklijsten. Veel van uw reclamemateriaal, posters of menukaarten zullen buiten gehangen worden. Het is natuurlijk enorm zonde als uw papierwerk na een flinke regenbui vervangen moet worden. Onze waterdichte kliklijsten zijn enorm geschikt voor buitengebruik. Daarnaast zijn posters gemakkelijk te verplaatsen of te verwisselen.

Klik- of wissellijsten van topkwaliteit nodig?

Bij Displaywinkel helpen we u graag met de totale aankoop van uw kliklijsten. Bestel ze gemakkelijk online in onze webshop! Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.

Stoepborden om uw winkel meer te laten zien

In ons assortiment zijn verschillende stoepborden te vinden die een steentje kunnen bijdragen aan de zichtbaarheid van uw winkel of bedrijf. Deze kunt u hieronder vinden in een overzicht:

 • Goedkope stoepborden
 • Verzwaarde stoepborden
 • Verrijdbare stoepborden
 • Waterdichte stoepborden
 • Outdoor stoepborden
 • Horeca stoepborden
 • Krijtstoepborden