0

Sleutelkast kopen? Vind hier de juiste sleutelkast voor al uw sleutels

Wilt u een sleutelkastje kopen? Displaywinkel heeft een groot online assortiment met BRASQ sleutelkastjes, zodat u al uw sleutels op een centrale en veilige plek kunt opbergen. Met al 19 jaar online ervaring is Displaywinkel dé webwinkel om het perfecte sleutelkastje te bestellen. Klanten beoordelen onze producten en service niet voor niets met een 9.0!

Met een BRASQ sleutelkastje bent u nooit meer uw sleutels kwijt

Bent u veel tijd kwijt met het zoeken naar uw sleutels? Dat is verleden tijd met een BRASQ sleutelkast! Bewaar al uw sleutels in een centrale sleutelkluis voor veilige én georganiseerde opslag van al uw sleutels. Een sleutelkastje met cilinderslot of sleutelkluis met cijferslot van BRASQ is onmisbaar in een omgeving waar veel sleutels gebruikt worden.

De grootte van uw sleutelkast bepalen

De grootte van de sleutelkluis hangt af van het aantal sleutels dat u wilt opslaan. De BRASQ sleutelkastjes zijn er in verschillende formaten. Van kleine sleutelkastjes met opslag tot 20 sleutels, tot middelgrote sleutelkastjes voor 40 sleutels. De grootste sleutelkast van BRASQ kan maar liefst 200 sleutels kwijt en is voorzien van EN14450 certificering.

Een sleutelkastje of een sleutelkluis?

De termen sleutelkastje en sleutelkluis gaan vaak hand in hand. Het grote verschil is de manier waarop de kast op slot gaat. Een sleutelkastje maakt gebruik van een cilinderslot, die altijd voorzien is van 2 sleutels. Makkelijk te openen voor uzelf, maar ook voor een onbevoegde. Er kan daarom ook gekozen worden voor een sleutelkluis, ofwel een sleutelkastje met cijferslot. Een sleutelkluis is voorzien van een cijferslot met een door uzelf in te stellen code. Het voordeel hiervan is dat u met meerdere mensen toegang kan hebben tot de noodzakelijke sleutels, zonder dat er extra sleutels in omloop zijn.

Optimaal sleutelbeheer door het gebruik van een sleutelkastje

In één oogopslag zien waar een sleutel mist, dat is het grote voordeel van een sleutelkastje of sleutelkluis. Binnenin de kast is ruimte voor het labelen van uw sleutels, een makkelijke manier om te zien welke sleutels er nog in omloop zijn.

Sleutelkastjes van metaal

Alle sleutelkastjes van BRASQ zijn gemaakt van duurzaam metaal en passen met hun licht grijze look makkelijk in elk design. Alle sleutelkluizen zijn geschikt voor wandmontage en zijn standaard voorzien van uitsparingen om de sleutelkluis gemakkelijk te bevestigen.

Sleutelkastje kopen bij Displaywinkel.nl

Wilt u graag een sleutelkastje kopen? In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende formaten, soorten en prijzen. In het sleutelkast overzicht kunt u het juiste artikel kiezen en direct bestellen. Betaal veilig via bijvoorbeeld iDeal, of bankoverschrijving. Doorgaans worden bestellingen al binnen 1 á 2 werkdagen bij u geleverd en is deze zelfs volledig gratis wanneer u voor minimaal €150,- besteld. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de kaarthouders, neem dan vrijblijvend contact met ons op!