0

Folderhouder A4

29 producten gevonden
Folderhouder 4 x A4 liggend Folderhouder 4 x A4 liggend

Leverbaar per stuk

36 .50 p.st.
Bekijk product
Folderhouder A4 Folderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

2 .99 p.st.
Bekijk product
Folderhouder A4 'Budget' Folderhouder A4 'Budget'

Leverbaar per 12 stuks

2 .90 p.st.
Bekijk product
Etagedisplay A4 Etagedisplay A4

Leverbaar per 2 stuks

7 .95 p.st.
Bekijk product
Wandfolderhouder A4 Wandfolderhouder A4

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product
Wandfolderhouder extra diep A4 Wandfolderhouder extra diep A4

Leverbaar per 6 stuks

8 .90 p.st.
Bekijk product

Folderhouder A4 formaat

Heeft u binnen uw bedrijf folders of brochures die u wilt promoten naar klanten of bezoekers? Gebruik dan een folderhouder van Displaywinkel om ze netjes en zichtbaar te presenteren. In een folderhouder A4 kunnen folders of brochures van A4 formaat geplaatst worden. Zo zorgt u als organisatie dat uw folders of brochures zichtbaar zijn voor uw klanten, zodat ze deze sneller meepakken. De folderhouder A4 is het meest voorkomende formaat. In een folderhouder A4 kunt u folders of brochures plaatsen met informatie over uw bedrijf, uw producten of diensten of over uw partners. De afmetingen van de folderhouder A4 zijn 210 x 297 mm. Displaywinkel biedt verschillende A4 folderhouders aan. Wanneer een folderhouder A4 beschikt over een boorgat kunt u deze eenvoudig ophangen op de plek waar u wilt. U beschikt al over een enkelvoudige folderhouder A4 vanaf €2,92.

Assortiment folderhouders A4 formaat

Bij Displaywinkel heeft u keuze uit diverse soorten folderhouders van A4 formaat. Zo hebben we bijvoorbeeld enkelvoudige (1 vak) en meervoudige folderhouders in ons assortiment (van 3-vaks tot 15-vaks folderhouders). Naast de ‘normale’ polystyreen folderhouders hebben we ook draadfolderhouders in ons assortiment; zowel de staande variant als de variant voor aan de wand. Heeft u liever een folderhouder voor op de vloer? Ook die hebben wij in ons assortiment. U kunt kiezen voor een draadfolderhouder van A4 formaat voor op de vloer, maar ook voor een vloerdisplay, foldercarrousel, brochurehouder en menubord. Binnen ons assortiment bieden wij verschillende folderhouders aan voor zowel staande als liggende presentatie. Waar u ook naar op zoek bent: Displaywinkel heeft het in huis. Al onze producten zijn tevens gemaakt van hoogwaardige kwaliteit!

Verschillende soorten folderhouders

Behalve folderhouders in A4 formaat heeft Displaywinkel ook folderhouders in andere formaten beschikbaar. Zo kunt u folderhouders in de formaten A3 tot en met A6 bestellen. Daarnaast hebben we ook meervoudige folderhouders beschikbaar. Heeft u toch nog niet helemaal gevonden waar u naar op zoek bent? Neemt u dan ook eens een kijkje bij onze kliklijsten. De kliklijsten van Displaywinkel zijn dé oplossing om uw affiches, posters of menukaarten netjes te houden en strak tegen de wand te plaatsen. Bent u op zoek naar een kaarthouder in plaats van folderhouder? Ook deze hebben we in ons assortiment. Indien u vragen heeft over het assortiment, de beschikbaarheid, onze service of iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vraag!