0

Voetensteun van Displaywinkel

Als u dagelijks lange uren achter uw bureau zit, kan dit resulteren in vermoeidheid in uw benen en voeten. Een ergonomische voetensteun kan echter het verschil maken en zorgen voor het ultieme comfort tijdens uw werkuren. Onze voetensteun is ontworpen om uw werkhouding te verbeteren en het welzijn van uw lichaam te bevorderen, zodat u productiever en energieker kunt zijn gedurende de hele dag.

Comfortabel werken

Deze voetensteun draagt bij aan een optimale zithouding, zorgt voor een betere doorbloeding in de benen en helpt rug-, nek- en schouderklachten te verminderen en/of voorkomen. Met een antislip oppervlak hebben uw voeten genoeg ruimte en stabiliteit. Door de moderne maar neutrale uitstraling passen deze voetensteunen bovendien in iedere kantoor- en/of thuisomgeving. Door uw voeten op de voetensteun te plaatsen, wordt uw kniehoek iets meer dan 90 graden, wat helpt om de druk op uw onderrug te verminderen. Hierdoor wordt uw houding gecorrigeerd en voorkomt u mogelijk rugklachten op de lange termijn. Langdurig zitten kan de bloedcirculatie belemmeren, wat kan leiden tot gezwollen en vermoeide benen. Met een voetensteun worden uw benen in een betere hoek geplaatst, waardoor de bloedstroom wordt bevorderd en het risico op bloedstagnatie wordt verminderd.

Voetensteun bestellen

Displaywinkel is al 20 jaar de grootste online winkel voor presentatiematerialen van Nederland en België. Onze jarenlange ervaring heeft ons een klantenbeoordeling van 9 opgeleverd, en we streven er altijd naar om de klanttevredenheid hoog te houden. Bij Displaywinkel vinden wij het belangrijk dat u comfortabel kan werken. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd, dit doen wij doorgaans binnen 2 à 3 dagen. Mocht u vragen hebben dan staan onze klantenservice voor u klaar. Wij helpen u bij al uw product-, bestel-, en bezorg gerelateerde vragen.