0

A5 kliklijst 20 mm

Displaywinkel.nl verkoopt allerlei soorten kliklijsten van top kwaliteit. De A5 kliklijst 20 mm is uitermate geschikt voor affiches, posters en foto’s. Bent u pas op vakantie geweest en wilt u dit geluksmoment voor altijd bij u dragen? Dan is deze A5 kliklijst 20 mm geschikt voor u. Ook kunt u deze A5 kliklijst aan de wand bevestigen, zowel binnen als buiten. Door de meegeleverde anti-reflex afdekplaat, kunt u uw drukwerk vanaf elke hoek bewonderen! Wilt u drukwerk afbeelden in A5 formaat, zoek dan niet verder en bestel de A5 kliklijst 20 mm op Displaywinkel.nl.

Soorten kliklijsten

Een ander formaat kliklijst kopen? Bij Displaywinkel.nl verkopen we kliklijsten van A0 tot en met B1 formaat. Naast de A5 kliklijsten, verkopen we ook A4 kliklijsten. Bekijk ook eens onze A4 kliklijst security. Deze kliklijst is extra beveiligd door het unieke kliksysteem en alleen jij kan hem openen. Ook biedt Displaywinkel.nl kliklijsten aan van A1 formaat. Deze grote kliklijsten zijn perfect om jouw poster te laten zien aan jouw doelgroep. De A1 kliklijst hout is perfect geschikt voor horecaondernemers. Door de hout look zullen uw gerechten nog beter naar voren komen en er nog lekkerder uitzien! Wilt u een kliklijst die bestand is tegen de slechtste weeromstandigheden, dan bevelen wij u de A2 kliklijst waterproof aan. Deze stevige kliklijst is gemaakt van hoogwaardige aluminium en kan daarom elke beproeving aan!

Formaten kliklijsten

Een A5 kliklijst kopen? Wacht niet langer en bestel hem direct! Ben je toch opzoek naar een ander formaat kliklijst? Displaywinkel.nl biedt kliklijsten van A0 tot en met B1 formaat. Door het ruime assortiment willen wij onze klanten voorzien van een passend aanbod. Niet alleen verkopen wij kliklijsten, maar ook folderhouders en kaarthouders. Heeft u vragen over ons assortiment of wil u meer te weten komen over onze services? Neem vrijblijvend contact met ons op? Onze medewerkers staan te popelen om u te helpen!