0

Het kiezen van de juiste krijtborden

Het leuke van Displaywinkel krijtborden is niet alleen de vele verschillende soorten, maar ook de veelzijdigheid ervan. Onze krijtborden worden toegepast in kinderkamers, kantineruimtes, maar ook veel in horecagelegenheden. Krijtborden kiest u op toepassing (binnen of buiten) of op vormgeving. De vele opties zorgen ervoor dat er altijd een krijtbord is dat aansluit op uw wensen.  Om u goed op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal handige weetjes maar ook tips voor u neergezet.

Waar komen uw krijtborden te hangen?

De plek waar de krijtborden komen te hangen, is bepalend voor het type krijtbord dat u kiest. Wordt deze ingezet om de aandacht van uw gasten te trekken, is deze juist bedoeld voor de speelhoek in een wachtruimte of in de keuken om de dagelijkse dingen op te schrijven? Het leuke is dat er voor iedere plek een passend krijtbord is. Belangrijk is wel dat sommige krijtborden zich beter lenen voor bepaalde situaties. Zo zijn onze krijtborden buiten bij uitstek geschikt voor buiten of in vochtige ruimtes.

Welke afmeting moet ik kiezen?

Bij Displaywinkel kunt u kiezen uit veel verschillende formaten krijtborden. Zorg er altijd voor dat een krijtbord groot genoeg is om uw communicatie op kwijt te kunnen. Te klein schrijven/tekenen is altijd af te raden. Weet u van tevoren dat er niet al teveel op komt te staan, neem dan niet een te groot formaat. Wanneer veel zwart te zien is, kan dit als vrij aanwezig worden ervaren. Meet het bord voor uzelf uit en houdt rekening met de omlijsting. Of een krijtbord nu binnen of buiten wordt gebruikt, thuis of op het werk, krijtborden kunnen altijd en overal! Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest verkochte krijtborden.

Krijtborden zowel ambachtelijk als verantwoord

Vandaag de dag hecht men veel waarde aan eerlijke en ambachtelijke producten. Bij Displaywinkel wordt iedere keuze voor een krijtbord bewust gemaakt. Denk hierbij aan het hergebruiken van materialen om zo de hoeveelheid afval te verminderen. Zo blijven de aspecten ambacht en verantwoord produceren te allen tijde gewaarborgd.