0

Meervoudig

9 producten gevonden
Etagedisplay 1/3-A4 klein Etagedisplay 1/3-A4 klein

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
5 .50 p.st. 6.35
Bekijk product
Etagedisplay A5 Etagedisplay A5

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
6 .95 p.st. 7.65
Bekijk product
Etagedisplay A4 Etagedisplay A4

Leverbaar per 2 stuks

7 .95 p.st.
Bekijk product
Folderhouder 4 x A4 liggend Folderhouder 4 x A4 liggend

Leverbaar per stuk

36 .50 p.st.
Bekijk product
Folderhouder 8 x A5 Folderhouder 8 x A5

Leverbaar per stuk

36 .50 p.st.
Bekijk product
Folderhouder 12 x 1/3A4 Folderhouder 12 x 1/3A4

Leverbaar per stuk

36 .50 p.st.
Bekijk product
Folderhouder 2x 1/3A4 Folderhouder 2x 1/3A4

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .95 p.st. 4.65
Bekijk product

Meervoudige folderhouder

Als bedrijf of organisatie wilt u dat uw flyers of brochures worden gezien door de mensen waarvoor ze bedoeld zijn. Een Meervoudige folderhouder kan daarbij helpen. In een meervoudige folderhouder kunnen meerdere folders of brochures worden geplaatst. Dit kan alleen informatie over uw bedrijf zijn, of misschien wel die van uw partners. Met een meervoudige folderhouder staat uw folder er goed bij en zal deze ook zeker opvallen bij de bezoekers. Een meervoudige folderhouder kan bestaan uit 4 etages, maar ook uit 8, deze folderhouder wordt ook wel etalagedisplay genoemd. Een meervoudige folderhouder hoeft niet alleen in de hoogte groter te zijn, ook in de breedte kan deze over meerder vakken beschikken. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Assortiment meervoudige folderhouders

Zoals net al kort is aangegeven passen er meerdere diverse folders in een meervoudige folderhouder. Deze kan in de hoogte bestaan uit meerdere etages, maar ook in de breedte zijn er meerdere vakken aan toegevoegd. Het maximale aantal vakken dat u bij Displaywinkel vindt zijn er 12. Al deze vakken kunnen verschillen uit formaat, namelijk van A3, A4 en A5. U kunt ervoor kiezen om deze meervoudige folderhouder te plaatsen op uw tafel, balie of muur. De meervoudige folderhouder beschikt namelijk over een boorgat waarmee deze eenvoudig aan de muur te bevestigen is. Verder zijn de houders gemaakt van stevig materiaal en zijn ze transparant, ideaal om jouw informatie in te plaatsen!

Alternatieven

Naast meervoudige folderhouders kunt u bij Displaywinkel ook enkelvoudige folderhouders aanschaffen. Deze enkelvoudige folderhouders zijn verkrijgbaar in de formaten A3 tot en met A7. Is een folderhouder toch niet helemaal wat u zoekt? Dan raden wij u aan om ook nog eens een kijkje te nemen bij onze kliklijsten of kaarthouders. Een kliklijst of kaarthouder kan ook makkelijk op uw tafel, bureau of balie worden geplaatst. Wanneer u er zelf niet helemaal uit komt kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice!

https://displaywinkel.nl/c/folderhouders = enkelvoudige folderhouder

https://displaywinkel.nl/c/kliklijsten = kliklijsten

https://displaywinkel.nl/c/kaarthouders = kaarthouders