0

Kaarthouder A3

kaarthouder A3 kaarthouder A3

Leverbaar per 2 stuks

9 .70 p.st.
Bekijk product
kaarthouder a3 liggend kaarthouder a3 liggend

Leverbaar per 2 stuks

9 .95 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 met gaatjes wandkaarthouder a3 met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .25 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes wandkaarthouder a3 liggend met gaatjes

Leverbaar per 2 stuks

10 .50 p.st.
Bekijk product
Plexi naambord A3 Plexi naambord A3

Leverbaar per stuk

27 .50 p.st.
Bekijk product
securit raamdisplay a3 zwart securit raamdisplay a3 zwart

Leverbaar per stuk

39 .50 p.st.
Bekijk product
securit raamdisplay a3 grijs securit raamdisplay a3 grijs

Leverbaar per stuk

39 .50 p.st.
Bekijk product
L-standaard A3 L-standaard A3

Leverbaar per stuk

14 .50 p.st.
Bekijk product
L-standaard A3 landscape L-standaard A3 landscape

Leverbaar per stuk

12 .75 p.st.
Bekijk product

Kaarthouder A3 formaat

Wilt u als ondernemer uw informatie op een nette manier presenteren aan uw bezoekers of klanten? U kunt dit op een professionele manier doen met behulp van de transparante kaarthouders van Displaywinkel, een doeltreffend dubbelzijdig presentatiesysteem voor al uw kaarten. Hiermee valt uw informatie nét wat meer op dan anders. De afmetingen van een kaarthouder A3 zijn 420 x 297 mm. De meest bekende vormen van kaarthouders zijn de menukaarthouders en visitekaarthouders. Maar of u nu een display zoekt voor uw menukaart, prijskaart of andere kaarten, Displaywinkel biedt een uitgebreid assortiment kaarthouders in A3 formaat aan.

Assortiment kaarthouders A3 formaat

Bij Displaywinkel heeft u keuze uit diverse soorten kaarthouders van A3 formaat. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit een staande of liggende kaarthouder. Ga voor een rechtopstaande kaarthouder zoals de I-standaard die u presenteert op bijvoorbeeld een balie of tafel,  óf de T standaard, die net iets steviger staat dan de I-standaard. Heeft u liever een kaarthouder die aan de wand hangt om ruimte te besparen? Ga dan voor de wandkaarthouder. Wilt u uw menukaart of andere informatie graag op het raam presenteren? Kies dan voor de Securit raamdisplay die voorzien is van zuignappen en zowel staand als liggend gebruikt kan worden. Waar u ook naar op zoek bent; Displaywinkel heeft het in huis. Al onze producten zijn tevens gemaakt van hoogwaardige kwaliteit!

Verschillende soorten kaarthouders

Behalve kaarthouders in A3 formaat heeft Displaywinkel ook kaarthouders in andere formaten in het assortiment. Zo kunt u ook kiezen voor een kaarthouder in A3 t/m A8 formaat. U kunt kiezen uit een kaarthouder met I- of T-standaard, een raam- of wandkaarthouder, menuclip, dakstandaard en nog veel meer. Bent u op zoek naar een folderhouder in plaats van kaarthouder? Ook deze hebben we in ons assortiment. Naast kaarthouders vindt u in onze online webshop nog veel meer displayproducten die u helpen uw boodschap duidelijk en mooi te presenteren aan de klant. Zo biedt Displaywinkel naast kaart- en folderhouders ook: Posterlijsten, Stoepborden én Kliklijsten. Deze kunt u allemaal eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over het assortiment, de beschikbaarheid, onze service of iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vraag!