0

Schoenendisplay

Nieuwe, mooie, stevige schoenendisplays nodig? Wij bieden ze aan u aan voor een uitstekende prijs en gemaakt van uitstekende kwaliteit. Onze schoenendisplays zijn gemaakt van 3 millimeter acrylaat, hierdoor zijn onze schoenendisplays stevig en duurzaam. Daarnaast zijn de schoenendisplays gepolijst, doordat onze schoenendisplays gepolijst zijn, hebben ze een mooie, nette en goede uitstraling. Wel zo belangrijk natuurlijk. De schoenendisplays zijn ideaal voor in uw etalage, winkel of showroom. Wij verkopen de schoenendisplays in verschillende maten en vormen. Bekijk ze nu allemaal en kies de beste optie voor u!

Schoenendisplay recht en schuin

Wij verkopen onze schoenendisplays zowel recht als schuin en in verschillende maten. De maten voor onze rechte schoenendisplays zijn:

  • 200 millimeter bij 70 millimeter bij 200 millimeter
  • 200 millimeter bij 70 millimeter bij 150 millimeter
  • 200 millimeter bij 70 millimeter bij 100 millimeter
  • 200 millimeter bij 70 millimeter bij 50 millimeter
  • De maten voor onze schuine schoenendisplays zijn:
   • 220 millimeter bij 70 millimeter bij 60 tot 120 millimeter
   • 220 millimeter bij 70 millimeter bij 45 tot 90 millimeter
   • 200 millimeter bij 70 millimeter bij 30 tot 60 millimeter

Zo is er altijd wel een maatje die past in uw etalage, winkel of showroom en kunt u uw schoenen op een mooie, duidelijke en opvallende manier. Bestel ze nu snel en ervaar onze mooie producten gemaakt van uitstekende kwaliteiten.

Assortiment

Graag nog meer producten van ons aanschaffen? Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Bekijk bijvoorbeeld onze folderhouders, kaarthouders, kliklijsten, stoepborden of een van onze andere producten. Wij bieden altijd wel een product aan die geschikt is voor u en waar u van gaat genieten.

Hulp nodig bij het bestellen? Die bieden wij u, op onze service pagina vind u alle informatie die u nodig hebt als u vragen heeft over hoe u een bestelling bij ons kan plaatsen. Ook kunt u daar veelgevraagde vragen vinden met ons antwoord. Hebben wij u al overgehaald om bij ons te bestellen?

Contact opnemen met ons

Wilt u contact met ons opnemen omdat uw vragen heeft over onze schoenendisplays vanwege een van onze andere producten? Dit kan natuurlijk! Wij zijn in Nederland te bereiken via telefoonnummer +31 (0)76 8 200 300, in België via telefoonnummer +32 3 808 24 05, via mailadres info@displaywinkel.nl, op WhatsApp met telefoonnummer 073 8200300 of met de post via adres: Displaywinkel Klantenservice Teteringsedijk 58A 4817 MH BREDA Nederland Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Displaywinkel is niet bang voor lastige vragen. Wij staan dan ook klaar om u tijdens onze openingstijden adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen. Samen zetten wij een brede en stralende glimlach op uw gezicht!