0

Schoenendisplay schuin 200 x 70 x 30 - 60 mm

Dynamische Schoenenpresentatie met Gepolijste Zijkanten

Laat uw schoenen opvallen met onze schuine variant van de schoenstandaard, oplopend van 30 naar 60 mm. Deze dynamische display is ideaal voor presentaties in uw etalage, winkel of showroom. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met gepolijste zijkanten voor een professionele en verfijnde uitstraling.

✅ Dynamische Presentatie: De schuine opbouw van 30 naar 60 mm zorgt voor een dynamische presentatie, waardoor uw schoenen op een opvallende manier worden tentoongesteld.

✅ Geschikt voor Diverse Toepassingen: Perfect voor gebruik in etalages, winkels of showrooms, waardoor deze display een veelzijdige keuze is voor verschillende presentatiebehoeften.

✅ Variatie in Hoogtes: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat u de display kunt kiezen die het beste aansluit bij de stijl en opstelling van uw presentatieruimte.

✅ Gepolijste Zijkanten: De gepolijste zijkanten voegen een professionele en verfijnde touch toe aan de display, waardoor uw schoenen op een elegante wijze worden gepresenteerd.

Optimaliseer uw schoenenpresentatie met de Schoenendisplay Schuin 200 x 70 x 30 - 60 mm. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze dynamische en stijlvolle display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw schoenen de aandacht die ze verdienen en laat ze stralen met deze eigentijdse schoenendisplay.

Specificaties

Artikelnummer: 22200590
Afmeting: 200 x 70 x 30 - 60 mm (l x b x h)
Materiaal: acrylaat 3 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 79

Schoenendisplay schuin 200 x 70 x 30 - 60 mm

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 22200590
2 .65 p.st. 3 .21 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Schoenendisplay Schuin 200 x 70 x 30 - 60 mm - Verfrissende Schoenenpresentatie met Gepolijste Afwerking

Val op met onze schuine variant van de schoenstandaard, variërend van 30 naar 60 mm. Deze dynamische display is ideaal voor het presenteren van schoenen in uw etalage, winkel of showroom. Met diverse hoogtes beschikbaar en zijkanten die zijn afgewerkt met een gepolijste glans voor een professionele en verfijnde uitstraling.

Dynamische Schoenenpresentatie: De schuine opbouw, variërend van 30 naar 60 mm, creëert een dynamische presentatie die de aandacht trekt en uw schoenen op een opvallende manier benadrukt.

Geschikt voor Verschillende Toepassingen: Uitstekend geschikt voor gebruik in etalages, winkels of showrooms, waardoor deze display een veelzijdige keuze is voor uiteenlopende presentatiebehoeften.

Hoogtevariëteit voor Diversiteit: Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor u de display kunt kiezen die perfect past bij de stijl en opstelling van uw presentatieruimte.

Gepolijste Zijkanten voor Een Luxueuze Afwerking: De gepolijste zijkanten voegen een vleugje luxe toe aan de display, wat resulteert in een professionele en verfijnde uitstraling voor uw schoenenpresentatie.

Optimaliseer uw presentatie met de Schoenendisplay Schuin 200 x 70 x 30 - 60 mm. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek hoe deze dynamische en stijlvolle display een waardevolle toevoeging is aan uw presentatieruimte. Geef uw schoenen de aandacht die ze verdienen en laat ze schitteren met deze eigentijdse schoenendisplay.