0

Folderhouders

Een folderhouder kopen? Displaywinkel biedt u het grootste online assortiment in folderhouders met één of meerdere vakken. De meeste houders zijn voorzien van gaatjes waardoor ze tevens bruikbaar zijn voor wandbevestiging. !TIP: Maak gebruik van onze handige maattabel met papierformaten om een folderhouder met de juiste afmetingen voor uw drukwerk te kiezen. Nog vragen over de producten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u namelijk graag verder bij het uitkiezen en bestellen van folderhouders.

Folderhouders kopen

Een folderhouder kopen? Displaywinkel biedt u het grootste online assortiment in folderhouders met één of meerdere vakken. Met folderhouders Vanaf €1,49 kunt u bij Displaywinkel altijd een folderhouder bestellen die past binnen uw budget. Elke folderhouder is zowel staand als liggend te gebruiken. De meeste houders zijn voorzien van gaatjes waardoor ze tevens bruikbaar zijn voor wandbevestiging. Onze folderdisplays kunt u in allerlei formaten: A1, A2,A3, 1/3 A4, A4, A5, A6, A7 en in variërende kleuren online bestellen. Bent u toch meer op zoek naar kaarthouders of kliklijsten? Bekijk dan deze categorieën eens en maak gebruik van de handige filters aan de linkerkant, deze maken het bestellen eenvoudig!

!TIP: Maak gebruik van onze handige tabel met papierformaten om een folderhouder met de juiste afmetingen voor uw drukwerk te kiezen. Nog vragen over de producten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u namelijk graag verder bij het uitkiezen en bestellen van folderhouders.

Voor iedereen die op zoek is naar displays voor folders & brochures is Displaywinkel.nl de partner die u zoekt. Voor ieder type drukwerk is er een passende folderhouder die ervoor zorgt dat uw boodschap wordt gezien. Ons assortiment bevat verschillende maten: A1, A2,A3, 1/3 A4, A4, A5, A6, A7. Hierdoor vindt u bij Displaywinkel altijd online een passende folderhouder. Elke folderhouder is eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd.

Folderhouders voor alle drukwerken

U kunt dankzij ons ruime assortiment altijd uw brochures, magazines of flyers kwijt in de folderhouders van Displaywinkel.nl. De afgeronde, gepolijste hoeken zorgen ervoor dat elke folderhouder altijd een stijlvolle uitstraling heeften de inhoud veilig en eenvoudig meegenomen kan worden. De folder houders zijn van hoge kwaliteit en diverse formaten online te bestellen.

Folderhouders voor ieder formaat brochure of folder

Of u nu online op zoek bent naar displays voor uw kleinste of grootste drukwerk, in het assortiment van Displaywinkel.nl vindt u altijd een folderhouder die geschikt is voor uw display. Zo heeft u de keuze uit de volgende formaten:

- Folderhouders 1/3 A4
- Folderhouders A4
- Folderhouders A5
- Folderhouders A6

Bent u op zoek naar displays voor andere formaten papier, folders of brochures? Onze experts helpen u graag bij de juiste keuze voor een passend display! 

Enkelvoudig of meervoudige folderhouders

We hebben niet alleen voor elke folderhouder een maat, maar ook verschillende soorten folderhouders: zowel enkelvoudig als meervoudig. De keuze voor een enkelvoudige of een meervoudige folder houder, hangt af van de grootte van de oplage en het aantal verschillende soorten folders of brochures. Voor kleinere oplagen zijn er de enkelvoudige folderhouders, met slechts één vak. Heeft u meerdere verschillende brochures of een groter aantal folders? Dan is de meervoudige folderhouder ideaal; hier kunt u een grote hoeveelheid drukwerk in kwijt. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant om de juiste houder te vinden en gemakkelijk online te bestellen!

Elke folderhouder stijlvol en veelzijdig

Met een folderhouder van Displaywinkel geeft u de uitstraling van uw bedrijf een boost. Van briefpapier, brochures, ansichtkaarten, flyers en kranten, tot magazines en prijslijsten: met een handig folderbakje organiseert u niet alleen, maar zorgt u er ook voor dat uw documenten aantrekkelijk worden gepresenteerd. Ideaal voor op een beursstand, maar ook onmisbaar op uw balie of desk.

Waar u ook gebruik wenst te maken van onze producten, bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat merkt u. Kijk maar eens naar ons uitgebreide assortiment. We hebben overigens niet alleen folderhouders in glashelder transparant, maar u kunt een folderhouder ook uit uiteenlopende kleuren kiezen. Hierdoor heeft u altijd een folder houder die aansluit bij uw aansluit bij uw huisstijl of interieur. Bij Displaywinkel.nl vindt u online altijd een folderhouder die bij u past. Ga voor professionaliteit en kies voor de duurzame producten van Displaywinkel!

Een Multifunctionele folderhouder bestellen?

Dankzij de stevige kwaliteit en de fraaie uitstraling van onze presentatiedisplays, behoren deze tot de absolute top onder elke folderhouder in ons assortiment. Of u de folderstandaard A4 nu plaatst op een receptiebalie, een tafel, een beursstand of aan de muur; met de folderhouders van Displaywinkel.nl heeft u altijd een display bij de hand waarmee uw drukwerk het best tot zijn recht komt. Door ons overzichtelijke bestelproces zijn al onze producten gemakkelijk online te bestellen!

Meer dan folderdisplays

Displaywinkel.nl zou geen super online display winkel zijn als het assortiment alleen uit folderdisplays zou bestaan. Daarom kan u naast een folderhouder ook een posterlijst, een menukaarthouder, kaarthouders kopen en boeken standaard kopen. Voor de juiste boeken display van uw drukwerk bent u bij Displaywinkel.nl aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen over onze folderhouders? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag bij uw keuze.