0

Ventilator van Displaywinkel

Houdt uw hoofd koel op de warme zomerdagen met een ventilator. Met 3 verschillende snelheden, verstelbare hoogte en een zelf draaiende en kantelbare functie is de perfecte verkoeling zelfs op afstand zo ingesteld.

Veelzijdig in gebruik

Onze ventilatoren hebben verstelbare snelheden waardoor het mogelijk is deze wens aan te passen, daarnaast zorgt dit ervoor dat de warmte zo weg is.
Inmiddels geen energie meer door de warmte? Dan is de statiefventilator van BRASQ wat voor u! Deze verkoeler wordt inclusief afstandsbediening geleverd. U kunt dus gewoon lekker blijven zitten terwijl u de ventilator helemaal naar wens het werk laat doen.
Geen enkele ruimte in huis of op kantoor blijft warm met deze veelzijdige ventilatoren. De statiefventilator van BRASQ heeft een stevige voet en houdt de blazer stabiel op zijn plek, maar qua verkoeling is hij juist erg flexibel. Deze waaier is namelijk in hoogte verstelbaar. Daarbij is de kantelbare kop voorzien van een zwenkknop. Hierdoor is deze vast te zetten of juist draaibaar van links naar rechts (oscillatie functie) in te stellen.
Naast het verkoelen van uzelf kan de vloerventilator ook worden gebruikt voor het laten drogen van verf tijdens het schilderen, of voor het drogen van een vloer. 

Ventilator bestellen

Bij Displaywinkel hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Als u vragen heeft of professioneel advies nodig hebt, staan onze experts voor u klaar. U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor vakkundige ondersteuning, zodat u het maximale uit uw ventilator kunt halen. We begrijpen dat u niet kunt wachten om uw ventilator te gebruiken. Daarom zorgen we voor een snelle levering aan huis. In de meeste gevallen worden onze producten binnen 2 à 3 dagen bij u afgeleverd.