0

Draadfolderhouder wand 6 vaks 1/3A4 smal

Optimaliseer de presentatie van uw kaarten met ons kaartenrek voor 1/3A4 smalle kaarten (210 x 99 mm) met maar liefst 6 vakken. Ontdek de voordelen met groene vinkjes:

✅ Capaciteit: Geschikt voor 6 vakken met kaarten van 1/3A4 formaat of A6 formaat.

✅ Toepassingen: Ideaal voor het stijlvol presenteren van ansichtkaarten, briefkaarten of brochures.

✅ Bevestiging: Eenvoudig stevig aan de wand te monteren voor een duurzame presentatie.

✅ Uitbreidbaar: Creëer een uitnodigende kaartenwand door eenvoudig meerdere rekken naast elkaar te bevestigen.

✅ Hoogte: Ongeveer 750 mm.

De belangrijkste kenmerken van ons kaartenrek bieden niet alleen een functionele oplossing voor het organiseren en presenteren van uw kaarten, maar ook een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing. Perfect voor diverse omgevingen zoals winkels, toeristische attracties, wachtruimtes en meer.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe ons kaartenrek een veelzijdige en aantrekkelijke presentatie mogelijk maakt. Transformeer uw ruimte en presenteer uw kaarten op een professionele en overzichtelijke manier. Creëer een visueel aantrekkelijke kaartenwand die de interesse van uw bezoekers wekt en uw kaarten optimaal in de schijnwerpers plaatst.

Specificaties

Artikelnummer: 20402005
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 750 x 110 x 75 mm.
Binnenmaat: 100 x 180 x 20 mm.
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: gecoat metaal
Kleur: grijs
Gewicht: 917 gram

Draadfolderhouder wand 6 vaks 1/3A4 smal

  • Leverbaar per stuk
  • 20402005
24 .95 p.st. 30 .19 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 24,95 p.st.
2 stuks € 23,95 p.st.
5 stuks € 22,95 p.st.
10 stuks € 21,95 p.st.

Nieuwste producten

Verhoog de standaard van uw kaartenpresentatie met ons veelzijdige kaartenrek, ontworpen voor 1/3A4 smalle kaarten (210 x 99 mm), met maar liefst 6 vakken. Dit rek biedt de perfecte oplossing voor het elegante tonen van ansichtkaarten, briefkaarten of brochures. Het robuuste draaddisplay kan eenvoudig aan de wand worden bevestigd, waardoor uw kaarten op een overzichtelijke en aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. Voor een nog indrukwekkendere presentatie kunt u meerdere rekken moeiteloos naast elkaar plaatsen, waardoor een opvallende kaartenwand ontstaat die de aandacht van uw bezoekers trekt.

Belangrijkste kenmerken van ons kaartenrek:

Capaciteit: Geschikt voor 6 vakken met kaarten van 1/3A4 formaat of A6 formaat, wat diverse presentatiemogelijkheden biedt.

Toepassingen: Ideaal voor het presenteren van ansichtkaarten, briefkaarten of brochures in verschillende omgevingen, zoals horeca, campings, overheidsinstellingen, scholen, kantoren en werkplaatsen.

Bevestiging: Eenvoudig aan de wand te monteren voor een duurzame en professionele presentatie.

Uitbreidbaar: Maak uw kaartenpresentatie nog uitnodigender door moeiteloos meerdere rekken naast elkaar te bevestigen.

Hoogte: Ongeveer 750 mm, waardoor uw kaarten op ooghoogte van uw bezoekers worden gepresenteerd.

Dit kaartenrek is niet alleen een pragmatische oplossing voor het organiseren en tonen van uw kaarten, maar biedt tevens een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing. Uitermate geschikt voor diverse omgevingen, zoals winkels, toeristische attracties, wachtruimtes en meer.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf hoe ons kaartenrek een veelzijdige, aantrekkelijke presentatie mogelijk maakt. Transformeer uw ruimte en presenteer uw kaarten op een professionele, overzichtelijke en visueel aantrekkelijke manier. Zorg ervoor dat uw kaarten de aandacht trekken en op een indrukwekkende manier worden gepresenteerd, passend bij de uitstraling van uw bedrijf.