0

L-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Nieuw! - Ontdek onze revolutionaire L-standaard A4 "Celdis®" - De toekomst van kaarthouders
✅ Nieuw: We introduceren onze baanbrekende L-standaard A4 "Celdis®" - een innovatieve kaarthouder vervaardigd uit helder PETG van 1.5 mm dikte.

✅ Ongelooflijk Duurzaam: Deze kaarthouder is ONBREEKBAAR, met een ongeëvenaarde slagvastheid. Openbuigen, laten vallen, hij blijft intact, zelfs in de meest veeleisende situaties.

✅ Stabiel en Veelzijdig: Met een royale voet van 80 mm is hij perfect voor rechtopstaande A4 kaarten. Ideaal voor menukaarten, prijslijsten en al uw informatief drukwerk.

✅ De Kracht van PETG: Dit materiaal biedt uitzonderlijke eigenschappen, waaronder:
* Sterk en duurzaam
* Hoge slagvastheid
* Volledig transparant
* Zelfdovend voor extra veiligheid
* Geschikt voor contact met levensmiddelen

Upgrade uw presentatie en maak indruk op uw klanten met onze L-standaard A4 "Celdis®." Bestel vandaag nog en ervaar de duurzaamheid en helderheid die uw winkel verdient. Een onmisbaar onderdeel voor elke professionele presentatie!

Specificaties

Artikelnummer: 257.001.90
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 210 x 297 mm (b x h)
Materiaal: PETG 1.5 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 270 gram
Extra: Voet is 80 mm

L-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 25700190
Sale!
3 .60 p.st. 4.10 4 .36 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,60 p.st.
24 stuks € 3,40 p.st.
96 stuks € 3,25 p.st.
300 stuks € 2,95 p.st.

Klanten kochten ook

A4 kliklijst 25 mm A4 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

Sale!
7 .95 p.st. 9.25
Bekijk product
T-standaard A4  onbreekbaar 'Celdis®' T-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .75 p.st. 4.75
Bekijk product
kaarthouder A4 onbreekbaar  'Celdis®' kaarthouder A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product
l-standaard a4 landscape onbreekbaar 'Celdis®' l-standaard a4 landscape onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .85 p.st. 4.25
Bekijk product

l-standaard A4 onbreekbaar

Introduceer onze innovatieve unbreakable L-standaard A4 "Celdis®", vervaardigd uit helder PETG-materiaal met een indrukwekkende dikte van 1.5 mm. Deze L-standaard biedt niet alleen een strak en professioneel ontwerp, maar komt ook met een reeks voordelen die het tot de ideale keuze maken voor diverse toepassingen.

Onverwoestbare Duurzaamheid

Deze L-standaard is ontworpen om onbreekbaar te zijn. Zijn hoge slagvastheid maakt het mogelijk om de standaard zonder zorgen te buigen, zelfs te laten vallen, en dit zonder enige schade aan de kaarthouder. Dit zorgt ervoor dat je menukaarten, prijslijsten en ander informatief drukwerk altijd in perfecte staat blijven, zelfs in veeleisende omgevingen zoals restaurants en drukke winkels.

Stabiele Ondersteuning

Met een stevige voet van 80 mm breed staat deze L-standaard solide en stabiel op elke ondergrond. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over wiebelende of instabiele presentaties, waardoor je producten en boodschappen altijd professioneel worden gepresenteerd.

Heldere Presentatie

Het gebruikte PETG-materiaal biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een kristalheldere transparantie. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van je A4-kaarten opvalt en duidelijk zichtbaar is voor je publiek. 

Veilige Materialen

Het PETG-materiaal is niet alleen sterk, maar ook zelfdovend en voldoet aan de normen voor contact met levensmiddelen. Hierdoor is het een veilige en betrouwbare keuze voor presentaties in voedselgerelateerde omgevingen.

Kortom, de L-standaard A4 "Celdis®" combineert duurzaamheid, stabiliteit en helderheid in één gestroomlijnd ontworpen product. Het is de perfecte oplossing om je menukaarten, prijslijsten en ander informatief drukwerk op een professionele en onverwoestbare manier te presenteren. Ontdek nu de voordelen van deze onbreekbare L-standaard voor jouw zakelijke behoeften!