0

Visitekaarthouder 8 vaks

Optimaliseer Uw Zakelijke Presentatie met onze Meervoudige Visitekaarthouder 8 Vaks

Een georganiseerde en professionele zakelijke presentatie begint bij de kleine details. Onze meervoudige visitekaarthouder 8 vaks is een praktische en stijlvolle oplossing om uw visitekaartjes op te bergen en te presenteren. Of het nu op een beurs, in een showroom, op een adviesbalie, of ergens anders is, deze houder zorgt ervoor dat uw visitekaartjes opvallend en georganiseerd worden getoond.

De voordelen van onze meervoudige visitekaarthouder 8 vaks:

✅ Organisatie en overzicht: Met ruimte voor maar liefst 8 soorten visitekaartjes tot een breedte van 94 mm, zijn uw visitekaartjes altijd goed zichtbaar en direct beschikbaar voor uw klanten en bezoekers.

✅ Geschikt voor diverse locaties: Perfect voor beurzen, showrooms, adviesbalies, of zelfs als een stijlvol relatiegeschenk. Deze houder biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Met onze meervoudige visitekaarthouder 8 vaks kunt u uw zakelijke uitstraling verbeteren en een positieve indruk maken op klanten en bezoekers. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze houder uw visitekaartjes op een stijlvolle en georganiseerde manier presenteert, zodat ze altijd klaarliggen om mee te nemen. Of u nu uw visitekaartjes wilt presenteren op een beurs, in een showroom, op een adviesbalie, of als relatiegeschenk wilt gebruiken, deze houder biedt de perfecte oplossing voor een opvallende en goed georganiseerde presentatie.

Specificaties

Artikelnummer: 8BC93
Binnenmaat: 95 x 18 mm.
Vuldiepte: 18 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 130 gram

Visitekaarthouder 8 vaks

  • Leverbaar per stuk
  • 20501290
7 .60 p.st. 9 .20 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,60 p.st.
10 stuks € 6,30 p.st.
50 stuks € 6,00 p.st.
100 stuks € 5,80 p.st.

Klanten kochten ook

Etagedisplay 1/3-A4 klein Etagedisplay 1/3-A4 klein

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
5 .50 p.st. 6.35
Bekijk product
Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
Visitekaarthouder 4 vaks Visitekaarthouder 4 vaks

Leverbaar per 2 stuks

4 .50 p.st.
Bekijk product
Visitekaartdoosje/staander Visitekaartdoosje/staander

Leverbaar per 5 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Zakelijke Presentatie met onze Meervoudige Visitekaarthouder 8 Vaks

Een effectieve zakelijke presentatie begint met aandacht voor detail. Onze Meervoudige Visitekaarthouder 8 Vaks is een doordachte en stijlvolle oplossing om uw visitekaartjes op een nette en professionele manier te ordenen en te tonen. Of het nu op een drukke beursvloer, in een verfijnde showroom, bij een adviserende balie, of op welke locatie dan ook is, deze houder zal ervoor zorgen dat uw visitekaartjes opvallen en keurig georganiseerd zijn.

De voordelen van onze Meervoudige Visitekaarthouder 8 Vaks:

Organisatie en Overzicht: Met ruimte voor maar liefst 8 soorten visitekaartjes, met een maximale breedte van 94 mm, zullen uw visitekaartjes altijd duidelijk zichtbaar en binnen handbereik zijn voor uw klanten en bezoekers.

Geschikt voor Diverse Locaties: Deze houder past perfect op beursstands, in chique showrooms, bij adviesbalies, of kan zelfs dienen als een stijlvol relatiegeschenk. Hierdoor biedt deze houder veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Met onze Meervoudige Visitekaarthouder 8 Vaks zult u uw zakelijke presentatie naar een hoger niveau tillen en een blijvende indruk maken op zowel uw klanten als bezoekers. Aarzel niet en plaats vandaag nog uw bestelling om te ervaren hoe deze houder uw visitekaartjes op een stijlvolle en goed georganiseerde manier presenteert, zodat ze altijd direct beschikbaar zijn om mee te nemen. Of het nu gaat om de presentatie van uw visitekaartjes op een beurs, in een showroom, bij een adviesbalie, of als een gewaardeerd relatiegeschenk, deze Meervoudige Visitekaarthouder 8 Vaks biedt de ideale oplossing voor een opvallende en georganiseerde presentatie.