0

Visitekaartdoosje/staander

Verbeter uw Zakelijke Presentatie met ons Stijlvolle Visitekaartdoosje/Staander

Ons stijlvolle visitekaartdoosje/staander biedt de perfecte oplossing om uw visitekaartjes op een elegante manier te presenteren. Dit luxe, glasheldere polystyreen transparante doosje dient als hét opbergsysteem om uw visitekaartjes mooi te etaleren op iedere balie of bureau. Met afmetingen van 85 x 55 x 27 mm biedt dit doosje voldoende ruimte voor uw visitekaartjes, waardoor ze niet alleen georganiseerd blijven, maar ook direct in het oog springen.

Maak indruk op uw klanten en zakelijke partners door uw visitekaartjes op een stijlvolle manier te presenteren met ons visitekaartdoosje/staander. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze houder uw visitekaartjes net dat extra vleugje klasse en professionaliteit geeft, waarbij ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft.

Specificaties

Artikelnummer: 20500590
Binnenmaat: 87 x 58 x 28 mm. (b x h x d)
Vuldiepte: 28 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 36 gram

Visitekaartdoosje/staander

  • Leverbaar per 5 stuks
  • 20500590
1 .65 p.st. 2 .00 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,65 p.st.
100 stuks € 1,55 p.st.
250 stuks € 1,50 p.st.
500 stuks € 1,40 p.st.

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
Visitekaarthouder 4 vaks Visitekaarthouder 4 vaks

Leverbaar per 2 stuks

4 .50 p.st.
Bekijk product
Visitekaarthouder  8 vaks Visitekaarthouder 8 vaks

Leverbaar per stuk

7 .60 p.st.
Bekijk product
Visitekaartdoosje/staander Visitekaartdoosje/staander

Leverbaar per 5 stuks

1 .65 p.st.
Bekijk product

Bent u op zoek naar een elegante manier om uw zakelijke presentatie te verbeteren? Ontdek ons stijlvolle visitekaartdoosje/staander, de ideale oplossing voor het presenteren van uw visitekaartjes op een professionele en verfijnde manier. Dit doosje, vervaardigd uit luxueus, glashelder polystyreen, fungeert als het perfecte opbergsysteem om uw visitekaartjes op een stijlvolle manier tentoon te stellen, waar u maar wilt - op een balie, receptiedesk, of bureau.

Met afmetingen van 85 x 55 x 27 mm biedt dit doosje ruim voldoende ruimte voor uw visitekaartjes, waardoor ze niet alleen overzichtelijk en georganiseerd blijven, maar ook onmiddellijk de aandacht trekken. Wanneer u een visitekaartje uit ons elegante doosje aanreikt, laat u een blijvende indruk achter.

Maak indruk op uw klanten, zakelijke partners, en bezoekers door uw visitekaartjes te presenteren in dit stijlvolle visitekaartdoosje/staander. Deze houder voegt een vleugje klasse en professionaliteit toe aan uw zakelijke uitstraling. Bovendien zijn uw visitekaartjes altijd binnen handbereik, wat zorgt voor een vlotte en doeltreffende communicatie.

Verbeter uw zakelijke presentatie en maak van uw visitekaartjes echte blikvangers met ons visitekaartdoosje/staander. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze houder een verschil kan maken in de manier waarop u zich presenteert en hoe anderen u zien. Geef uw visitekaartjes de aandacht die ze verdienen met dit stijlvolle en praktische opbergsysteem.