0

Kaarthouder a5 plexi met bamboe voet - blank

A5 Plexi Kaarthouder met Bamboe Voet - Natuurlijke Elegantie

Wil je jouw producten of informatie op een duurzame en elegante manier presenteren? Onze A5 (menu)kaarthouder met een voet van duurzaam blank bamboe is de perfecte keuze. Deze kaarthouder wordt geleverd met een glasheldere transparante kaarthouder van 2 mm dik acrylaat voor een professionele uitstraling. De sleuf heeft een breedte van 4 mm, wat perfect is voor het veilig vasthouden van je kaarten.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Geschikt voor Bureau of Balie Presentatie: Deze kaarthouder is ontworpen om op bureau's of balies te presenteren, waardoor het ideaal is voor diverse zakelijke toepassingen.

✅ Zowel Enkel- als Dubbelzijdig te Gebruiken: De veelzijdigheid van deze kaarthouder stelt je in staat om je kaarten en informatie zowel enkel- als dubbelzijdig weer te geven, afhankelijk van je behoeften.

Bamboe heeft talloze voordelen. Het is een zeer duurzaam materiaal met een positief milieuverhaal. Bamboe groeit buitengewoon snel, sommige soorten groeien meer dan een meter per dag en zijn na slechts 2 jaar oogstklaar. Bovendien blijft bamboe na het kappen gewoon doorgroeien, waardoor er geen ontbossing of bodemerosie ontstaat. Bamboe is ook een luchtzuiverende plant die tot wel 35% meer zuurstof produceert dan een gemiddelde boom van dezelfde grootte. Ten slotte kan de hele bamboeplant worden gebruikt, waardoor er geen restafval overblijft. Het is dus een milieuvriendelijke keuze.

Kies voor onze A5 Plexi Kaarthouder met Bamboe Voet en voeg natuurlijke elegantie en duurzaamheid toe aan je presentatie. Maak indruk op je klanten en gasten terwijl je verantwoorde keuzes maakt voor je bedrijf.

Specificaties

Artikelnummer: 20606044_20603090
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm. portrait
Materiaal: acrylaat, bamboe
Kleur: transparant, bamboe blank
Extra: voet : 148 x 60 x 30 mm (LxBxH) Breedte sleuf is 4 mm.

Kaarthouder a5 plexi met bamboe voet - blank

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 20606044_20603090
Sale!
8 .95 p.st. 9.25 10 .83 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 8,95 p.st.
12 stuks € 8,60 p.st.
24 stuks € 8,20 p.st.
48 stuks € 7,70 p.st.

Nieuwste producten

Bamboe hout

Bamboe ziet u in steeds meer toepassingen terug. Van luxe Bamboe terrasplanken met onzichtbare clips tot extra dikke bamboestokken schuttingen. Maar ook wandbekleding voor beurzen, gevelbekleding van Bamboe of binnenvloeren van bamboe zijn mogelijk. Bamboe is een soort gras en behoort tot het favoriete voedsel van de pandabeer. Bamboe bevat van nature veel suikers. Daarom vergt bamboe een vakkundige bewerking om het te verduurzamen. Dit werkt het beste door bamboe thermisch te modificeren.

  • Duurzaamheidsklasse 3 (behandeld)
  • Bamboe is eigenlijk een grassoort
  • Geschikt voor vlonderplanken, onderbalken, constructiebalken en schuttingen
  • Bamboe is zeer duurzaam, omdat het doorgroeit nadat het gekapt is en na 2 tot 5 jaar weer geoogst kan worden

Bamboe heeft ontzettend veel voordelen. Zo heeft bamboe hout een fantastisch duurzaam goed verhaal. 
Bamboe groeit ontzettend hard. Er zijn bamboesoorten die per dag meer dan één meter groeien en na 2 jaar klaar zijn om gekapt te worden. 
Na het afknippen groeit bamboe gewoon weer verder. Hierdoor ontstaat er dus geen ontbossing of gronderosie door de teelt van bamboe. Daarnaast is het een luchtzuiverende plant, die wel 35% meer zuurstof produceert dan een gemiddelde boom van dezelfde omvang. Ook kan de hele bamboeplant gebruikt worden, zodat er geen restafval overblijft.  Een verantwoorde keuze dus.