0

Visitekaarthouder wandmodel

Optimaliseer uw Werkruimte met een Visitekaarthouder Wandmodel

Een georganiseerde en professionele werkruimte begint met de kleine details. Onze Visitekaarthouder Wandmodel is een essentieel accessoire voor elke kantooromgeving en biedt de perfecte oplossing om uw visitekaartjes netjes en overzichtelijk te presenteren.

Kenmerken van onze Visitekaarthouder Wandmodel:

✅ Ruimtebesparend ontwerp: Dit wandmodel is ontworpen zonder 'voetje', waardoor het rechtstreeks tegen een muur kan worden geplaatst. Hierdoor neemt het minimale ruimte in beslag en zorgt het voor een opgeruimde uitstraling van uw werkruimte.

✅ Glashelder polystyreen: De houder is vervaardigd uit hoogwaardig transparant polystyreen, waardoor de inhoud duidelijk zichtbaar is. Uw visitekaartjes worden gepresenteerd zonder afleiding, waardoor ze direct in het oog springen.

✅ Met een breedte van 110 mm biedt deze visitekaarthouder voldoende ruimte om uw visitekaartjes netjes te organiseren en te presenteren. Of u nu een kleine ondernemer bent, een groter bedrijf runt, of gewoon uw professionele uitstraling wilt verbeteren, deze wandmodel visitekaarthouder is een praktische en stijlvolle keuze.

Optimaliseer uw werkruimte en presentatie met onze Visitekaarthouder Wandmodel. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze eenvoudige toevoeging uw werkruimte direct professioneler en georganiseerder maakt. Maak indruk op uw klanten en zakelijke partners met een opgeruimde en overzichtelijke presentatie van uw visitekaartjes.

Specificaties

Artikelnummer: 20500390
Formaat (Bekijk maattabel): A7 landscape
Afmeting: a7 = 105 x 74 mm.
Buitenmaat: 115 x 50 x 25 mm
Binnenmaat: 110 x 50 x 20 mm
Vuldiepte: 20 mm.
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 25 gram

Visitekaarthouder wandmodel

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 20500390
0 .88 p.st. 1 .06 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 0,88 p.st.
90 stuks € 0,83 p.st.
180 stuks € 0,78 p.st.
270 stuks € 0,73 p.st.

Klanten kochten ook

Breng Structuur en Professionaliteit in uw Kantoor met een Visitekaarthouder Wandmodel

Een goed georganiseerde werkruimte spreekt boekdelen over uw bedrijf. De kleinste details maken vaak het grootste verschil. Onze Visitekaarthouder Wandmodel is zo'n detail dat uw kantooromgeving naar een hoger niveau kan tillen. Het biedt u de perfecte oplossing om uw visitekaartjes overzichtelijk en professioneel te presenteren.

Waarom kiezen voor onze Visitekaarthouder Wandmodel:

  1. Ruimtebesparend ontwerp: Dit wandmodel is slim ontworpen zonder een 'voetje', waardoor het direct tegen een muur kan worden geplaatst. Hierdoor neemt het nauwelijks ruimte in beslag en zorgt het voor een opgeruimde en gestroomlijnde uitstraling van uw werkruimte.

  2. Glashelder polystyreen: De houder is vervaardigd uit hoogwaardig transparant polystyreen, wat ervoor zorgt dat de inhoud altijd duidelijk zichtbaar is. Uw visitekaartjes worden gepresenteerd zonder afleiding, waardoor ze meteen opvallen.

Met een royale breedte van 110 mm biedt deze visitekaarthouder voldoende ruimte om uw visitekaartjes netjes en professioneel te organiseren en presenteren. Of u nu een startende ondernemer bent, een groot bedrijf runt, of simpelweg uw professionele uitstraling wilt versterken, ons wandmodel voor visitekaarthouders is een praktische en stijlvolle keuze.

Optimaliseer uw werkruimte en presentatie met onze Visitekaarthouder Wandmodel. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze eenvoudige toevoeging direct bijdraagt aan de professionaliteit en organisatie van uw werkruimte. Maak een blijvende indruk op uw klanten en zakelijke partners met een opgeruimde en overzichtelijke presentatie van uw visitekaartjes.