0

Door desinfecteren worden ziekteverwekkers gedood. Dit is vooral nodig op plekken waar veel ziekteverwekkers aanwezig kunnen zijn. Desinfectiemiddelen zijn meestal mengsels van één of meer werkzame stoffen en één of meer hulpstoffen. Werkzame stoffen maken de micro-organismen onschadelijk. Het is belangrijk alleen desinfectiemiddelen te gebruiken als het echt nodig is. 

Zorg ervoor dat iedereen die passeert zijn handen met handgel reinigt met een desinfectiehouder van Displaywinkel. De Handdesinfectiehouder Design met Automatische Dispenser is een eersteklas handdesinfectiehouder die je niet kunt missen. Optimale stabiliteit met een stalen gepoedercoate constructie. Een stijlvolle oplossing die je eraan helpt herinneren om je handen schoon te maken. Ideaal te gebruiken in showrooms, bij winkelketens of op beurzen.

Handdesinfectiehouder met een grappig design
Een handdesinfectiemiddel speciaal ontworpen voor kinderen. Een topkaart met een grappige dierenkop en gepoedercoat in drie aantrekkelijke kleuren; roze, groen en blauw. Kies voor een grappige groene kikker, een roze kat of een blauwe olifant boven jouw kinderdesinfectiehouder en zorg ervoor dat kinderen er keer op keer gebruik van willen maken. Ideaal te gebruiken op scholen, bij speelplaatsen of op kinderdagverblijven. Andere kleuren dan groen, roze of blauw en maten zijn op aanvraag leverbaar.

Desinfectiehouder met kliklijst
Een basic desinfectiehouder met kliklijst aan de bovenzijde. Kies tussen een A3- of A4-formaat kliklijst en tussen rechte of ronde hoeken voor jouw boodschap. Verwissel jouw poster snel voor een nieuwe boodschap, zonder het frame uit de houder te nemen. Verwissel simpelweg jouw poster en klik de lijst weer dicht.

Hoge stabiliteit
Ondersteund door een zware gepoedercoate stalen voet en een aluminium paal, zijn deze robuuste infopalen zeer stabiel.

Simpel en effectief
Bied klanten eenvoudige hygiëne mogelijkheden, met slechts een eenvoudige infopaal met kliklijst aan de bovenzijde en een constructie voor het aanbieden van desinfectiemiddel. De desinfectiehouder is geschikt voor flessen met een diameter tot 85 mm. Een eenvoudige en effectieve manier om hygiënefaciliteiten te bieden. Ideaal te gebruiken in bijvoorbeeld winkelcentra, restaurants, supermarkten of bij medische instellingen.