0

Preventie Corona

Een preventiescherm, spatscherm, kuchscherm of scheidingswand nodig? Voor elke situatie heeft Displaywinkel een oplossing.

Heeft u al de nodige maatregelen genomen om op een verantwoorde manier uw school, kapsalon, winkel, kantoor, massagesalon, schoonheidssalon of horecagelegenheid te openen? Displaywinkel voorziet u graag van alle corona preventie materialen die nodig zijn om binnen de anderhalve meter samenleving te kunnen functioneren.

* Een niesbeschermer, of hoestkap is een scherm van acryl of glas dat is ontworpen om voedsel of mensen te beschermen tegen blootstelling aan ademhalingsdruppels, die worden afgegeven bij hoesten, niezen of zelfs praten. Niesbeschermers worden al decennia lang in restaurants gebruikt.

Kuchscherm voor de horeca

Bent u op zoek naar een coronascherm voor uw (afhaal)restaurant, cafe, cafetaria, hotel? Zodra de overheid na de coronacrisis uw afhaalrestaurant weer vrijgeeft wilt u hier natuurlijk gelijk uw deuren openen met een goede start. Om besmetting van het coronavirus te voorkomen kan het plaatsen van Plexiglas Afscheidingswanden dan een uitkomst zijn. Denk aan hangschermen voor bij de kassa of staande schermen in de wachtruimte van uw (afhaal)restaurant. 

Zeker in een cafe, (afhaal)restaurant, hotel of snackbar is het lastig om de 1.5 meter afstand te houden, vooral aan de kassa bijvoorbeeld. Bij Displaywinkel hebben wij meer dan 18 jaar ervaring met vrijwel alle soorten kunststoffen en hebben dan ook een speciaal assortiment aan coronaschermen voor de horeca opgesteld tegen een scherpe prijs.

Scheidingswanden voor instellingen en horeca

Daarnaast bestaand ook de mogelijkheid om ruimtes fysiek van elkaar te scheiden door middel van scheidingswanden. Een scheidingswand is een mobiel of vast scherm. Scheidingsschermen zijn er in verschillende uitvoeringen. De bekendste zijn de aluminium profielen waarin een transparante kunststof plaat in wordt gezet en de scheidingswanden van een aluminium frame met daarin plexiglas of polycarbonaat.

Spatscherm voor haarsalons  

Wij hebben een breed aanbod aan spatschermen voor haarsalons. Binnen de kapsalon heeft u te maken met spatschermen naast de stoelen, spoelbak en in looproutes of met verschillende maatvoeringen. Displaywinkel heeft voor ieder probleem in uw zaak een passende oplossing. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden voor de safeschermen voor kappers: 

  • Spatscherm op wielen 
  • Spatscherm met vaste staander 
  • Spatscherm met doorgeefluik 
  • Spatscherm voor op de balie 
  • Hangend spatscherm aan het plafond 

Naast dat u er alles aan doet om aan de veiligheidsregels van het RIVM te voldoen, creëert u ook een veilig gevoel voor zowel de klant als uw personeel. Met de spatschermen kunt u weer veilig aan het werk en klanten verwelkomen in uw zaak. 

  • Voorkomt verspreiding van - en besmetting door virussen en bacteriën; 
  • Creëert een veilig gevoel voor zowel klant als uw personeel; 
  • Voldoe aan de nieuwe 1.5 meter afstand maatschappij. 

Desinfectiezuilen

Overal waar mensen samenkomen moet de mogelijkheid bestaan voor desinfectie. Van restaurant tot kledingwinkel en van zorgcentra tot school: onze desinfectiezuilen met dispenser zijn een oplossing voor veel verschillende branches.  Zo kunnen uw collega’s, klanten en bezoekers met gedesinfecteerde handen (en een gerust hart) uw locatie betreden.

Displaywinkel biedt verschillende soorten desinfectiezuilen. De dispensers werken handmatig of automatisch, hierdoor is het mogelijk om handen te desinfecteren zonder iets aan te raken. 

Heeft u nog vragen over deze hygiëne artikelen, neemt u dan contact met ons op. Dat kan 24/7 via Whatsapp op ons vaste nummer 076 8 200 300

Het team van Displaywinkel staat u graag te woord.