0

Vloerdisplay

8 producten gevonden
Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Brochurehouder Décor A4 staand Brochurehouder Décor A4 staand

Leverbaar per stuk

69 .50 p.st.
Bekijk product
a-bord a1 a-bord a1

Leverbaar per stuk

Sale!
79 .95 p.st. 84.95
Bekijk product
swing a1 swing a1

Leverbaar per stuk

Sale!
159 .00 p.st. 169.00
Bekijk product
Plexi Vloerdisplay A4 Plexi Vloerdisplay A4

Leverbaar per stuk

Sale!
79 .00 p.st. 89.00
Bekijk product
a4 kaarthouder vloer model a4 kaarthouder vloer model

Leverbaar per 6 stuks

11 .95 p.st.
Bekijk product
a5 kaarthouder vloer model a5 kaarthouder vloer model

Leverbaar per 6 stuks

7 .25 p.st.
Bekijk product
Ringband Menustandaard 2x A4 Ringband Menustandaard 2x A4

Leverbaar per stuk

Sale!
97 .95 p.st. 109.95
Bekijk product

Vloerdisplay

Heeft u een Vloerdisplay nodig voor de beste presentatie van brochures en menu’s? U koopt al zo’n mooie Vloerdisplay voor maar €45,05. Een Vloerdisplay kan een fraaie toevoeging zijn om uw bedrijf en/of product te promoten. Denk hierbij aan een menukaart die u ten toon kunt stellen voor (potentiële) klanten. Daarnaast kan Een Vloerdisplay de aandacht vangen van consumenten en deze niet meer loslaten. Displaywinkel biedt deze vloerdisplays aan in vele verschillende soorten en maten.

Verschillende soorten vloerdisplays

De menuborden A4 zijn te bestellen in twee varianten, namelijk het Menubord Décor A4 met voet 100 cm en het Menubord A4 Budget 80 cm. Het verschil tussen deze twee is dat het Menubord Décor iets hoger staat dan het Menobord Budget. Daarnaast wordt bij het Menubord Décor uw drukwerk altijd perfect weergegeven onder iedere hoek door de anti-reflex afdekfolie. Dit geldt ook voor de menuborden A3, deze zijn ook te bestellen in deze twee varianten. Een andere variant Vloerdisplays zijn de brochurerekken. Hier kunt u overzichtelijk uw brochures plaatsen om zo de nodige aandacht te trekken. Deze brochures zijn op ooghoogte te bekijken. Verder zijn deze Vloerdisplays de goedkoopste uit Europa! In de categorie Vloerdisplay vindt u wandfolderhouders en folderhouders. Een vloer display is perfect om verschillende of meerdere drukwerken tentoon te stellen.

 

Vloerdisplay online bestellen

Bent u er al over uit welke vloerdisplay voor u het meest geschikt is? Of heeft u nog vragen over een bepaalde Vloerdisplay of andere producten die online staan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Displaywinkel is niet bang voor lastige vragen. Wij staan dan ook klaar om u adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen. Bekijk ook eens onze andere producten, zoals folderhouderskaarthouders en kliklijsten.