Boekenstandaard

Plexiglas boekenstandaarden en boekensteunen

Een boekenstandaard kan enorm handig zijn wanneer je je handen niet vrij hebt. Door deze handige boekenstandaard kan je eenvoudig een boek of een tijdschrift lezen. Door de steun in het boeken display wordt je boek vastgehouden zodat jij zonder handen je boek kan lezen. Andere woorden voor een boekenstandaard zijn leesstandaard, boekenhouder of boekensteun. Natuurlijk is een boekensteun niet alleen uitermate geschikt voor jezelf, om een boek te lezen, maar ook wanneer je een boek, tijdschrift, folder, catalogie, reisgids of magazines wilt laten opvallen aan de mensen. Wanneer u gebruikt maakt van een plexi a4 kan je hier bijvoorbeeld een tijdschrift op plaatsen zodat deze rechtop staat en sneller de aandacht trekt van mensen!

                 

 

Boeken steun 
Boeken standaard
N-standaard

Plexiglas Kaarthouders / Standaarden?

Er zijn verschillende soorten boekenstandaarden, maar je moet natuurlijk wel de beste kiezen die bij jouw wensen past. In ons assortiment zijn verschillende soorten plexi staanders te koop. Zo verkopen wij een boekenstandaard in A4 formaat, die rechtop staat. Hierop kan je eenvoudig je boek of drukwerk laten zien. Een ander super handig boekenstandaard is het N-standaard. Dit is een boekenstandaard die meer in de breedte is, waardoor je hier niet alleen boeken of flyers op kan presenteren, maar ook diverse voorwerpen, zoals horloges, sieraden, onderscheidingen en tegeltjes. Zo zie je maar, boekenstandaarden zijn niet alleen handig voor boeken, maar ook voor vele andere dingen. Wij helpen je bij Displaywinkel graag verder met het zoeken naar het perfecte plexiglas presentatiemateriaal!

Wij verkopen de plexi staander a4, maar ook de formaten a5 en a6. Zo zie je dat er verschillende plexiglas standaarden zijn, maar je moet wel goed uitzoeken welke de beste plexi staander voor jou is. Wil je bijvoorbeeld een groter voorwerp laten zien met het boekensteun, dan raden wij je aan om voor een plexi houder A4 formaat te kiezen. Daarentegen, wanneer je een kleiner voorwerp wilt laten zien met je plexiglas standaard dan raden wij je aan om te kiezen voor een A6 formaat. Daartussen zit nog een A5 formaat. Hieronder kan je de afmetingen per formaat zien:

  • Een A4 formaat boekensteun: 21x30 centimeter
  • Een A5 formaat boekensteun: 15x21 centimeter
  • Een A6 formaat boekensteun: 10x15 centimeter

Tevens is het ook van belang om op de afmetingen van het boekenstandaard te letten. Wil je verschillende maten boeken en/of documenten lezen en/of presenteren, dan raden wij je aan om voor een groter boekenstandaard te gaan. Tegelijkertijd geldt wel dat een kleiner boekenstandaard vanzelfsprekend gemakkelijker mee te nemen is wanneer je op pad gaat. Alle verschillende plexi kaders hebben eigen voordelen. Bepaal dus voor jezelf welke eigenschappen belangrijk zijn.

Andere handige plexiglas standaarden bij Displaywinkel.nl

Omdat onze boekenstandaarden niet alleen handig zijn voor boeken of flyers, maar ook voor producten die je wilt promoten raden wij je om ook eens op onze displaypagina te kijken. Voor het aanbieden van folders verkopen wij ook verschillende plexi folderhouders. Ben je meer op zoek naar handige plexi displays voor kaarten? Dan verkopen wij ook nog diverse kaarthouders. Deze kaarthouders zijn ook enorm handig, net als het boekenstandaard. Bekijk onze producten en kijk welke voor jou handig kan zijn. Eén ding is zeker, producten zoals de plexi houder, zullen het aanbieden van verschillende folders etc. een stuk gemakkelijker maken. Bestel uw plexiglas display vandaag nog bij ons in de webshop!