Posterlijst

Posters met aanbiedingen of reclameboodschappen zijn tegenwoordig overal te zien. Ook als u zelf ondernemer bent, kunt u er niets aan doen. Tijdens uw dagelijkse boodschappen in de supermarkt of een avondwandeling wordt uw blik automatisch getrokken naar deze poster, veelal gepresenteerd in een mooie posterhouders. Deze posterhouders, ook wel wissellijsten genoemd, zijn populair onder winkeliers omdat ze snel en eenvoudig van poster (en aanbieding) kunnen wisselen.

Posterlijst voor mededelingen

Bent u een winkelier of heeft u een organisatie en bent ook geïnteresseerd in zo’n handige posterlijst? Posterlijsten kopen was nog nooit zo makkelijk; Displaywinkel.nl helpt u met het grootste plezier bij de presentatie van uw advertenties en mededelingen. Wilt u (potentiële) klanten snel en gemakkelijk informeren over nieuwe producten, nieuwe diensten of kortingsacties? Denk dan eens aan een posterlijst of posterklem.

Voor een klein bedrag kunt u al weerbestendige posterlijsten kopen die uw boodschap duidelijk de wereld insturen. Displaywinkel biedt veel verschillende posterlijsten (50x70, maar ook groter en kleiner dan dat), waardoor er altijd wel iets toepasselijks voor u bij zit. Sla dus snel uw slag en verras uw klanten binnenkort met de mooiste boodschappen in uw nieuwe lijst of posterklem op A2 formaat

Posterlijst voor buiten

Wilt u graag uw poster buiten ophangen? Bij Displaywinkel.nl hebben we speciale waterdichte posterhouders. Deze lijsten kunnen elke weersomstandigheid aan waardoor uw poster altijd goed zichtbaar blijft. 

Kies uit de onderstaande formaten om de posterlijst buiten op te hangen:

Posterlijst waterproof A1
Posterlijst waterproof A2
Posterlijst waterproof A3
Posterlijst waterproof A4
Posterlijst waterproof 70x100 mm
Posterlijst waterproof 50x70 mm

Alle soorten en maten, zoals posterlijsten in 50x70 cm

Bij Displaywinkel.nl vindt u dus posterlijsten in allerlei soorten en maten, zoals de veelvoorkomende posterlijsten in 50x70 cm formaat. Het mooie is dat u deze lijsten snel en eenvoudig online kunt bestellen; u hoeft er niet eens voor in de auto te stappen. Geef uw bestelling via de website aan ons door, dan zorgen wij dat uw posterlijst zo snel mogelijk bij u terechtkomt. Posterlijsten kopen ging nog nooit zo snel. Begint u morgen al met het werven van nieuwe klanten met uw wervelende reclameboodschappen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat het voorzetfolie beschadigd raakt en niet meer toonbaar is. Bij ons kunt u ontspiegelde voorzetfolie kopen in verschillende maten met een dikte van 0,6 mm van PVC materiaal. Voor iedere posterlijst hebben wij dezelfde maat voorzetfolie in onze catalogus.

Wel zo handig: onze posterlijsten zijn zowel staand als liggend te gebruiken!

Ga naar Posterlijst